Site icon Lykten

God jul og godt nytt år!

(Pixabay)

Da ønsker vi alle våre lesere og støttespillere en riktig god jul og et godt nytt år!

Det har som vanlig vært et nyhetsrikt år både på godt og vondt. Det virker som den ene krisen etter den andre har avløst hverandre. Og det er vanlige folk og familier som har måttet stå i mot og ta støyten. Våre politikere har vist seg udugelige og i lommen på storfinansen og globale krefter. Om det har vært pandemier, strøm- eller klimakriser.

Men det norske folk har vært ute en vinterdag før og sammen skal vi komme oss gjennom dette også. Det som har fått oss gjennom kriser tidligere har vært vårt samhold som et folk og våre tradisjoner. Uavhengig av hvem som satt ved makten. Julen er en av de viktigste samlingspunktene vi har hatt og 2022 er intet unntak.

La oss fokusere de viktige tingene i livet. Familien, venner og samholdet som et folk og våre tradisjoner.

2023 venter på oss og vi må huske at det er oss folket som har den reelle makten i Norge. Hvis vi ønsker forandringer så må vi selv gå ut og gjøre dem. Men det kan vente noen dager.

I kveld er det lov å senke skuldrene og være med våre egne. Selv de av oss som måtte være alene skal vite at hele Norge er deres familie og at det alltid er som mørkest før lyset kommer. Og lyset kommer alltid. Våre forfedre slet og ofret for at vi skulle ha en bedre fremtid. Det er vår plikt å gjøre det samme for våre etterkommere, uansett om det er våre eller nasjonens barn.

Med det ønsker vi våre lesere en riktig god jul!

Exit mobile version