Site icon Lykten

Greenpeace-grunnlegger: Global oppvarming promotert av korrupte vitenskapsmenn som er pengegale

(Foto: Pixabay).

Medgrunnleggeren av Greenpeace, Patrick Moore, beskrev nylig den kyniske og korrupte ideologien som underbygger teorien om menneskeskapte klimaendringer. Han forteller videre:

«Frykt har blitt brukt gjennom historien for å få kontroll over menneskers sinn og lommebøker, og klimakatastrofene er kun det, en skremselsideologi, med skyld lagt til. Du er redd fordi du dreper dine barn, fordi du kjører dem i en stor bil og slipper ut farlige gasser i atmosfæren. Det finnes ingen større motivasjon enn det.»

Patcik Moore, grunnleggeren av Greenpeace. Creative Commons Attribution 2.0 Generic license. / Friends of Europe /Wikimedia

Han fortsetter:

«Vitenskapsmenn har blitt korrumpert av politikere og byråkrater som har investert sin tid og verdier i historien om ‘klimaendringer’ for å ytterligere sentralisere makt og få kontroll», forklarer Moore.

Moore mener at «grønne» selskaper er som parasitter på skattebetalernes bekostning gjennom ensidige reguleringer og tilskudd, som blir rettferdiggjort ved skremselspropagandaen, mens de nyter beskyttelse av kritikk av media som tilhører den samme ideologien.

«Det er den største løgnen siden vi ble fortalt at jorda er solsystemets sentrum», sier Moore, og refererer til Galileo, og som ble dømt til døden av den katolske kirken fordi han fant ut at det var solen som var sentrum i solsystemet vårt. Han overlevde kun ved å trekke tilbake sin påstand og leve i isolasjon og fangenskap resten av sitt liv.

Moore avslutter:

«Dette har tatt over vitenskapen med overtro og en giftig kombinasjon av religion og politisk ideologi. Det er ingen sannhet i dette. Det er total løgn og lureri.»

Exit mobile version