Site icon Lykten

Gruppevoldtekt, grov vold, tolkebehov, rusmiljø – velkommen til Drammen

Politiet i Drammen har siktet tre menn i 20-årene for gruppevoldtekt av en kvinne i en leilighet i byen. Kvinnen skal være i 50-årene.

Alle de involverte er ikke-etnisk norske. Opprinnelig skal ytterligere en innvandrer ha blitt pågrepet. Politiet trodde først det dreide seg om en voldshendelse.

Politiet har måttet bruke ressurser på å få tak i tolker på flere ulike språk for å avhøre voldtektsmennene. Ingen er norsktalende.

Så er spørsmålet. Hvordan kom de til Norge? Er de flyktninger? Asylsøkere? Arbeidsinnvandrere? Hvor bor de? Hvordan betaler de for bolig, mat, klær og livsutgifter? Hvordan kom de inn i «rusmiljøet» i Drammen uten at lokale myndigheter og politiet tok affære? Hvorfor kan de ikke snakke norsk? Går de på norskkurs?

Hvorfor aksepterer Nye Drammen kommune at slike personer ferdes fritt rundt blant vanlige borgere i kommunen? Kommunen har et ansvar for å sikre innbyggernes trygghet og velferd. En slik politikk viser at man ikke tar det ansvaret alvorlig.

Som en rosin i pølsa har innbyggerne i Drammen stemt inn en ny ordfører fra Arbeiderpartiet, Monica Myrvold Berg. Varaordføreren kommer fra Miljøpartiet De Grønne. Gratulerer. Høyre har radbrukket kommunen i mange år, så hva er ikke bedre enn å virkelig knuse fremtiden ved å sette Arbeiderpartiet og Miljøpartiet ved roret.

På barrikadene for flyktninger, homofiles rettigheter og abort. Nå overtar hun en kommune med ghettofisering, narkomiljø, korrupsjonsskandaler, gruppevoldtekter, kriminelle ungdomsgjenger, grov gatevold og massive utgifter til innvandringen. (Foto: Facebook)
Exit mobile version