Site icon Lykten

Hitlerdyrkende islamister torturerte Erik og kjæresten (obs: sterke bilder)

En spesielt grusom og skremmende historie har nå fått oppmerksomhet hos nye medier i Sverige. De etablerte mediene har valgt å ikke formidle den – eller vise bildene fra ofrenes skader. Og det med god grunn. 

Her avsløres det hvordan innvandrere fra Midtøsten og Afrika bruker nazistiske ord og uttrykk blandet med islamistiske slagord i sin kriminelle og voldelige fremferd.

Et svensk kjærestepar ble fanget, torturert og drapstruet av en gambisk innvandrer på en måte man nesten kun hører om fra Sør-Afrika. Her er det snakk om skjæring med sverd, bruk av blekemiddel i åpne sår, skyting med luftpistol, slag og spark mot hodet, barbering av kroppshår, brenning med sigaretter og vold med husholdningsartikler som støvsugerrør. Blodet og merkene etter volden er skremmende å se på. Leiligheten der volden og torturen fant sted ser ut som et drapsåsted fra en amerikansk skrekkfilm.

Men dette er Sverige i dag. Et multikulturelt Sverige der landets urbefolkning nå får erfare menneskehetens mørkeste side.

For de av våre lesere som tåler å se et brutalt åsted og bilder av ofrene, samt lese detaljerte beskrivelser av torturen fra rettsdokumentene, så kan dere trykke på lenken nederst i artikkelen. For dere andre som ønsker å bruke dagen på mer positive ting nå i høytiden, bare forstå at det flerkulturelle samfunnet som Arbeiderpartiet og dagens politiker-elite har påtvunget oss har en svært høy og alvorlig pris. 

Neste gang kan det være dine barn. Dine venner. Eller du selv, som blir offeret.

Exit mobile version