Site icon Lykten

Hollywood-stjerne: Demokratene og media er en sekt

Tara Reade fra den perioden hun skal ha blitt seksuelt forgrepet på av daværende demokratisk guvernør Joe Biden. Nå får hun støtte av Hollywood-stjernen Rose McGowan. (Foto: Privat)

Skuespillerinnen og #MeToo-aktivisten Rose McGowan kaller det demokratiske partiet og media en «sekt» og sa at «Dette er dypere enn en dekkoperasjon», og viser mest sannsynlig til til hvordan en majoritet av massemedia og demokratiske politikere har ignorert eller avfeid anklagene fra Tara Reade, en tidligere ansatt hos daværende guvernør, Joe Biden.

Biden har blitt anklaget for en lang rekke seksuelle overgrep og et av disse er altså fra en

«Jeg pleide å være en stolt demokrat. Jeg pleide å være en stolt amerikaner. Jeg kunne dødd for dette forbannede landet og dets idealer. Jeg var oppdratt til å være en stolt demokrat. I familien leste vi New York Times og Washington Post, men nå vet jeg for mye, og jeg føler et stort tap i kveld», skriver Hollywood-stjernen.

Hennes brev publisert på Twitter kommer etter at hun har krevd at demokratenes kandidat Joe Biden skal avslutte sin presidentkampanje som følge av anklagene om seksuelle overgrep. Det har vært en dårlig skjult hemmelighet i mange år at Joe Biden har hatt et uheldig og ofte ukomfortabelt nært intimitetsproblem til jenter og kvinner, selv med kameraer til stede.

Rose McGowans aktivisme skal ha startet etter at Hollywood ble rystet over en rekke avsløringer om seksuelle overgrep, spesielt mot unge kvinnelige skuespillerinner. McGowan sier hun var en av de som ble utsatt for overgrep.

Les også: Slutt for Joe Biden før det har startet?

Rose McGowen får støtte fra en annen Hollywood-kjendis, Sarah Silverman, som er en kjent støttespiller for Demokratene.

Les også: Joe Bidens sønn mistenkes for å ha røyket crack-kokain på utested rett ved Det hvite hus

I det denne saken går i trykken så kommer «Breaking News» fra USA der Joe Biden for første gang uttaler seg om anklagene.

Det påstås nå også at Bidens kampanje skal ha sendt ut agenter for å fjerne all offentlig dokumentasjon og papirer fra hans skoledager og tidlige politiske karriere, for å begrense skadeomfanget av anklagene og eventuelle bevis som måtte ligge der.

 

Exit mobile version