Site icon Lykten

Hysteriske venstremedier #428 – «Gressplener er et symbol på rasisme og global oppvarming»

(Pixabay)

Koser du deg? Har du det pent hjemme? Har du en velstelt plen og hage? Da kan du lide av «hvitt privilegium»-syndromet. Det kan også være et tegn på systemisk rasisme mot minoriteter. (Som er en majoritet på verdensbasis, men ikke la fakta komme i veien for en god historie).

Nå har den ekstremt venstrevridde avisen New York Times kommet med en artikkel som visstnok skal påvise at det å ha en velstelt plen i USA er en del av «koloniseringen av Amerika», som har omformet «et perfekt og vilt naturlandskap» til «identiske rekker med menneskeskapt natur». (Hva velstelte hager og plener i Norge er et eksempel på er uklart).

«Disse plenene eksisterer på bakgrunn av slavenes arbeider», fortsetter artikkelen i NYT. (Selv om under 2 prosent av amerikanere på denne tiden eide slaver, inkludert sorte, jøder og andre etnisiteter).

Det påstås videre at plener er statussymboler og et tegn på «mannens kontroll over sine omgivelser».

Politisk korrekthet i 2019 er ingenting uten et miljøperspektiv, og New York Times skuffer ikke. Vanning og kjemikalier brukt for å holde plener rene og pene er skadelige for miljøet og «holder villmarken og opprinnelig fauna utenfor sine opprinnelige vekstområder». 

Det er ikke umulig at avisen og artikkelforfatteren mener at rene klær og personlig hygiene også er et tegn på «hvitt privilegium» og «rasisme». Åja, det er allerede skrevet av andre tilhørende venstresiden.

Kilde: Breitbart

Exit mobile version