Site icon Lykten

Ingen marsjer og ingen protester da uskyldige menn, kvinner og ungdommer blir skutt og drept i USA

Hvis man bryr seg om mennesker, menneskers liv, sitt eget miljø, sitt folk og sin rase så gjør man det uansett hvem som skader dem. Når en sort person dør i dag er det total stillhet fra venstresidens propagandaapparat. I Chicago alene ble 18 – ATTEN – personer drept på 24 timer.

Har du hørt om noen av de dreptes navn? Sett deres bilder? Lest om en demonstrasjon til støtte for dem? Nei. Ingen antirasister, ingen politikere, ingen medier og ingen Black Lives Matter kan ses i mils omkrets. Helt stille.

Få dette inn først som sist, den absolutte majoriteten av de som dør i politiets varetekt eller i konfrontasjon med politiet har et langt kriminelt rulleblad, er med i en kriminelle gategjeng eller var i ferd med å begå en forbrytelse. Dette er ikke uskyldige mennesker. Ja, de har rett på rettferdig og menneskelig behandling av lovens håndhevere. Men de hadde tatt et bevisst valg.

Men når uskyldige blir drept, inkludert kvinner og barn, da er det altså helt stille fra Black Lives Matter, Antifa, Antirasistisk senter og de utallige menneskerettighetsorganisasjonene i Vesten.

Flere sorte i USA ber nå hvite mennesker om å slutte å legge seg ned og be om unnskyldning for sin egen hudfarge. Man kneler bare foran Gud sier to kvinner som har sett seg lei på det politisk korrekte hysteriet.

Media på sin side er på hugget. De skal skape rasehets og opptøyer. Og de går uten skam etter barna. Disse kanalene får vi inn i Norge også, som blant annet CNN. 

Bare for å sammenligne det med venstresidens prioriteringer. Når det skjer overgrep og brutal kriminalitet mot barn, unge og kvinner i våre egne land er det helt stille fra alle medier, organisasjoner og politikere.

Tenk litt på det.

Exit mobile version