Site icon Lykten

Innvandrergjeng dro bevisstløs kvinne inn i bil og voldtok henne – utvises ikke

(Foto: Privat/Samnytt).

SVERIGE. En beruset kvinne som gikk hjem etter en tur på byen falt til bakken. Men istedenfor å få hjelp av et par forbipasserende personer i en bil, ble kvinnen istedenfor kidnappet og deretter voldtatt vaginalt og analt. Kvinnen skal også ha fått blodutredning og blåmerker over hele kroppen. Politiet har kun lykkes å spore en av gjerningsmennene, som det nå viser seg slipper utvisning.

(Foto: Politiet).

33-årige Ilaz Jonuzaj fra Kosovo, som er statsborger både i Albania og Serbia, er dømt av Lunds tingrett for kidnapping og voldtekt til fire års fengsel. Han må også betale 145.000 kroner i erstatning til kvinnen. Han blir imidlertid ikke utvist, siden aktor ikke ba om dette under påtalen.

Kosovo-mannen skal ha blitt sporet opp gjennom bilen sin, en Volvo XC70, som han brukte under voldtekten og har vist frem på sine sosiale medier. De to andre mennene som var med i bilen og voldtekten, har politiet imidlertid ikke klart å finne.

Kvinnen skal ha grått og bedt dem slutte på både svensk og engelsk under voldtekten. Jonuzaj måtte ha tolk under rettssaken.

Exit mobile version