Site icon Lykten

Innvandrergjeng truet med koronavirus og angrep kvinner på kjøpesenter

ANGREPET OG SLÅTT AV INNVANDRERGJENG: To unge danske kvinner skal ha blitt truet med koronavirus og mishandlet på Bruuns Galleri i Århus. (Foto: Bruuns Galleri, Aarhus / Nico-dk (talk) / (CC BY-SA 3.0)).

Et brutalt og alvorlig rasistisk angrep fant stede på Bruuns Galleri i Århus. 

Det var søndag ettermiddag at politiet fikk inn en anmeldelse fra en 18-årig kvinne som hadde blitt utsatt for koronavirus-terror og vold.

Kvinnen fortalte at hun rundt klokken 15.45 hadde sittet med en venninne ved en trapp nære en av hovedutgangene på kjøpesenteret.

Da dukket det opp en gruppe på 10-15 innvandrerungdommer. Gruppen gikk til håndvask-dispenseren som er satt opp som følge av koronaviruset og fylte hendene med håndsprit. Deretter gikk tre av de mørkhudede ungdommene over til de to kvinnene og sa «atsjoo» og kastet håndspriten mot kvinnene, slik at 18-åringen fikk væsken på kinnet og venninnen fikk den i øyet.

Men innvandrerne sluttet ikke der. En av dem gikk bort til 18-åringen og slo henne i ansiktet. Deretter løp gjengen opp en trapp inne i kjøpesenteret og vekk, ifølge Østjyllands politi.

Så langt har 563 mennesker dødd av koronaviruset i Danmark.

Les også: VIDEO: Migranter i Sverige skremmer folk med Corona-hoste

De tre ungdommene etterlyses nå av politiet med følgende beskrivelse:

12-13 år gamle

Tynne/alminnelig kroppsbygning

Annen opprinnelse enn dansk

ca. 150 cm høye

Ikledt merkeklær og dunjakker

Så kan man spørre seg, hvor var vekterne på kjøpesenteret? Hvor var de ansatte og andre handlende som var i nærheten av kvinnene? Hvor er filmen fra kameraene som meget sannsynlig fanget gjengen både før, under og etter det rasistiske angrepet.

Og hvorfor må politiet ut med ønske om tips, når man gjør noe slikt på et kjøpesenter midt på lyse dagen?

Bruuns galleri har fra tidligere vært i nyhetene, da man har måttet installere såkalte «koranklosser» foran inngangspartiene av frykt for islamske terrorangrep. Nå har terroren imidlertid sneket seg inn på kjøpesenteret og vanlige dansker.

Exit mobile version