Site icon Lykten

Jeg har en pikk, hvit hud og elsker kvinner – hvorfor hater samfunnet meg?

I venstremedia som Vg og Dagbladet kan man ikke sjelden lese ord som «fitte», «fitta», «pikk», «knulle» og andre direkte og for noen støtende ord. Jeg tenkte jeg kunne slå til med litt av det samme, ikke fordi jeg bruker slike ord mye i hverdagen, men fordi det kanskje kan sørge for oppmerksomhet rundt et viktig tema.

Temaet er ganske enkelt; samfunnet hater hvite, streite menn. Og hvite guttebarn. Oss med et lem mellom beina som reagerer instinktivt positivt og kroppslig når vi ser vi en vakker kvinne på gaten eller jobben. Oss menn som er villige til å ofre både liv og helse for å vise oss frem for det motsatte kjønn. Og kanskje, hvis vi er heldige, så får vi parre oss med den peneste dama. Få unger med henne. Lage nye alfahanner som også de ønsker å parre seg med den peneste dama. Og slik går historien tilbake til da mennesket så dagens lys for første gang. Dette gjelder forøvrig for alle raser og sivilisasjoner, men det er kun hvite menn i Vesten som skal føle skyld for at vi oppfører oss slik.

I 2018 så finnes det en ikke ubetydelig del av samfunnet som misliker denne evolusjonære utviklingen hos den hvite mannen. Som vil bli kvitt ham. Han som har bygget de høyeste husene, de sikreste broene, laget de beste medisinene og som har blitt skutt ut i verdensrommet med en tre-trinns rakett festet til ryggen for å besøke nye verdener. Han som oppfører seg som en gentleman og som blir hos kvinnen etter at hun har født hans barn. Helt til han dør, gjerne blakk og sliten.

Dagens rødgrønne befolkningsmasse hater at det finnes slike menn. Evolusjonære vinnere. En som alltid gjør det riktige. En som har moral og verdier forankret i naturens evige syklus. Som har reddet verden fra mang en katastrofe, pest og krig. (Ja, vi startet kriger også i mange tilfeller – så vi er ikke feilfrie, men hvem er?).

Alt som er vondt i verden skyldes på hvite menn. Selv de hvite guttebarna blir brukt i hat-kampanjer om hvor mye vondt det er ute i verden. Det er spesielt legitimt å hate hvite menn som har passert 40. De blir regelmessig hetset i artikler, kampanjer, debatter og media. Utledd. Sett ned på.

Hvite streite menn takler alt, uansett hvilken bakgrunn de måtte ha eller hva de har gått gjennom i livet. For hvite streite menn dominerer. De jobber lengst og hardest. De ofrer mest. De kommer på jobb selv etter at de mistet huset og unga. Hvite streite menn har all rikdommen. Hvite streite menn dominerer på arbeidsplassen med arbeidsmoralen sin. Med etikken sin. Hvite streite menn liker bare å ha sex med hvite kvinner, helst de i sin egen alder. Hvite streite menn er snille og tar vare på barna sine, tar dem med på camping, på fjellet, på sjøen. Lærer dem å mekke sykler, snekre olabil og bygge trehus.

Hvite streite menn reparerer biler, bygger hus og installerer kjøkken. De reparerer mobilen din og sørger for at internettet ditt fungerer. Hvite streite menn er de beste kokkene, ingeniørene og arkitektene.

Hvite streite menn tar alltid telefonen og betaler gjelda si. De dukker alltid opp på dugnad og fotballtreninger. Hvite streite menn leverer inn den tapte lommeboka de fant på veien. Hvite streite menn sier (nesten) aldri nei hvis du spør dem om hjelp.

For dette bør hvite streite menn utryddes.

 

Exit mobile version