Site icon Lykten

Kina – ikke Russland – er den største trusselen mot Vesten

Den politiske venstresiden i USA og Vesten har i mange måneder nå presset på «Russland, Russland, Russland». Men bevisene har vært ikke-eksisterende eller laget av venstresiden selv.

Har det hele vært et skuespill for å fjerne fokuset vekk fra den virkelige «fienden» og påvirkeren, Kina?

Det finnes atskillig mer bevis for sistnevntes innblanding i både økonomi, politikk, kultur og underholdning. Men av en eller annen grunn så setter ikke de store venstreorienterte nyhetskanalene som CNN, CNBC, Washington Post eller Google søkelys på Kina. Kina elsker Hillary og hater Trump.

Hvorfor?

Kina har et ti ganger så høyt bruttonasjonalprodukt som Russland. De har ti ganger så mange innbyggere som Russland. Og de kjøper ti ganger så mange eiendommer, selskaper og politisk makt som Russland i USA, Australia, Europa og Afrika.

 

Kinesiske myndigheter, firmaer, underholdning, politikk og milliardærer – i bunn og grunn en og samme ting – er styrt av partiledelsen i Beijing. Med en partileder som sitter livet ut. Og det er mange mørke skyer over de ny skyskraperne og teknologien som utvikles i Kina.

Menneskerettigheter står ikke høyt i kurs, og demokrati og ytringsfrihet er fremdeles fremmedord i kinesernes ordbok. Tortur, politisk forfølgelse og henrettelser skjer i stor skala uten innsyn fra omverdenen. Og med tanke på at tidligere ledere har drept og utryddet sine innbyggere i hundremillioners-tallet, så er dagens Kina bare en moderne versjon av kommunismens brutale og menneskefiendtlige utgave fra forrige århundre. 

De utviklet nemlig bare teknologien og økonomien. Aldri demokratiet. I Kina sitter menneskerettighetsaktivister, advokater, religiøse ledere og politiske dissidenter i fengsel. Arbeidere jobbes ihjel, det må settes opp «selvmordsnett» for de som kaster seg ut fra øverste etasje eller vinduer og lønnsbetingelsene er knapt nok til å overleve av.

Nå som du leser dette og tenker tilbake på de siste årenes nyhetssendinger og politiske debatter, der «Russland» har vært tema. Hvorfor har du ikke hørt om Kina? Hvorfor har Kina unnsluppet søkelyset og debatten?

Jo, fordi Kina har pøst ut milliarder i investeringer og oppkjøp av store selskaper, eiendommer, infrastruktur og teknologi i Vesten. Tilogmed skoler og universiteter. Og med eierskap kommer makt. Legger man på spionasje, lobbyvirksomhet, pressgrupper og propaganda, så er Kina den «røde» elefanten i rommet.

Og når vi vet at alle sosiale medier som Google, Facebook, Apple, Microsoft, Youtube og Twitter drives av venstreideologiske mennesker. At Hollywood og underholdningsindustrien eies og styres av venstreideologiske mennesker. At skoler og utdanningsvesen eies og drives av venstreideologiske mennesker. 

Og mens blant annet Google investerer i Kina og vise versa, så aksepterer Google også å sensurere innhold og bryte sine egne prinsipper om fri flyt av informasjon og åpenhet.

Ja, da demrer den ideologiske tåken og vi forstår hvorfor Kina har kjøpt seg inn i alle disse industriene. De blir møtt med åpne dører og varme klemmer av venstresiden. For ideologisk har den samme grunnmuren. Kommunismen og sosialismen.

For hvorfor ellers kjemper ikke Hollywood, media, teknologiselskapene, finansselskapene, eiendomsselskapene eller utdanningsvesenet imot denne maktovertakelsen fra diktaturstaten Kina?

Hvorfor har du ikke lest eller hørt om dette i media eller sett debatter og dokumentarer om Kinas nye makt? Hvorfor er det bare Trump som står opp mot Kina og partiledelsen i Beijing med tariffer og krav om et mer likestilt internasjonalt samarbeide? Når Kina nå kjøper opp børsselskaper, filmindustri, media, teknologiutviklere, sosiale medier, hoteller, butikkjeder og tungindustri i USA. 

For dette blir han mobbet. Av de samme venstremediene. Det krever ikke høyere utdannelse for å se hvorfor.

Hvorfor er «Russland» det eneste nikkedukkene på CNN og venstreorienterte TV-show snakker om? Jo, fordi disse får betalt for det. De får sine taler og snakkepunkter levert til dem av sjefene i toppetasjen. De samme sjefene som sitter i møter med kineserne og leverer over informasjon og eierskap for milliarder av dollar i banken. 

Og bare for å toppe det hele. Kina bedriver den samme politikken i Australia, New Zealand, Europa og Afrika.

Fremdeles vanskelig å tro på det vi skriver? Kanskje disse videoene vil gjøre det lettere.

Exit mobile version