Site icon Lykten

Klimahysteri kan koste Norge 7.000 milliarder kroner

En aktiv global politikk som kjemper mot den såkalte «klimatrusselen» vil koste Norge enorme summer. Det viser en ny norsk rapport, forteller den venstreorienterte nettstedet Bloomberg.

En omfattende global politikk mot «klimatrusselen», vil ifølge doktorene Lars Bern og Peters Stilbs ved Kungliga Tekniska högskolan, være svært alvorlig for norsk økonomi. De to ekspertene mener klimatrusselen er ekstremt overdrevet og ikke sjelden basert på løgner.

Om verden gjorde alt den kunne for å stoppe fossilt brennstoff, så ville Norge tape ca. 7.000 milliarder kroner i oljeinntekter.

Det viser en ny rapport fra Norges såkalte «klimakrisekommisjon».

En ambisiøs internasjonal klimapolitikk, med lavere etterspørsel på fossile energikilder, ville minske verdien av de gjenstående oljereservene, står det i rapporten som ble sluppet på onsdag.

Om klimapolitikken fortsetter som i dag, er Norges oljereserver verdt ca. 9.000 milliarder kroner. Om politikken forandres på den måten klimaalarmistene ønsker, så faller verdien til rundt. 2.000 milliarder.

Ifølge Lars Bern handler «klimaalarmismen» i selve verket om å innføre et globalistisk styre i verden. For det formålet fungerer klimaet som et perfekt skalkeskjul, ettersom det unektelig er noe som berører hele verden. 

Nylig bruke FN et annet spørsmål, innvandringen, på lignende måte, da man fikk medlemslandene til å skrive under på en såkalt «global migrasjonspakt». Innvandringen lanseres nå som en global oppgave, til tross for at den meget enkelt kan løses på nasjonalt nivå, gjennom at nasjonalstatene helt enkelt stenger sine grenser.

Kilde: Fria Tider

Exit mobile version