Site icon Lykten

Konservativ nyhetsside snudde mot Trump – mistet millioner av lesere

En av verdens største nyhetssider, Drudge Report, har vært et lys i det venstreekstreme mørket som er massemedia. Matt Drudge har drevet siden som en nyhetsaggregator med overskrifter og lenker til de mest aktuelle nyhetene og sakene. Det som skilte Drudge ut fra de andre toppsidene i verden var at han ikke angrep konservative eller Donald Trump.

Men de siste månedene har noe skjedd. Drudge har oftere vridd seg mot venstre med overskriftene og satt Trump i et negativt lys. Det har fått store og alvorlige konsekvenser for nettsiden, som på bare litt over to måneder har mistet over 20 millioner treff, ned fra ca. 100 millioner treff til 77 millioner. Og kurven fortsetter nedover med fryktinngytende fart.

Det påstås på sosiale medier at årsaken er at har inngått et slags samarbeid med den venstreekstreme nettgiganten Google og at et av kravene var at han måtte slutte å støtte Trump.

Fortvil ikke – hjelpen er nær

Inn fra høyre har en erstatter kommet for Drudge, nemlig Gab Trends. De har en lignende layout og videreformidler nyheter på en lik måte som Drudge, men med en positiv vri mot nasjonalisme og konservatisme. For de som måtte savne gamle Drudge, så kan man altså nå erstatte det bokmerket med Gab Trends og fremdeles få normale og fornuftige overskrifter tilbake i nyhetshverdagen sin.

Ellers finnes altså disse nettsidene for de som måtte ønske internasjonale nyheter på engelsk:

Breitbart

Gateway Pundit

Daily Wire

True Pundit

Zero Hedge

The Western Journal

NewsWars

Kjenner du til andre nettsider som er verdt å følge? Lenk til dem i kommentarfeltet!

Exit mobile version