Site icon Lykten

Kristen mann ranet, slått og drapstruet av muslimske ungdommer på gaten i Trondheim

Det er den kristne dagsavisen Idag.no som kan meddele at en den kristne mannen, Roar Fløttum, hadde vært på et bønnemøte i menigheten sin i Trondheim. På vei hjem forkynte han evangeliet, slik han pleier å gjøre og for å be for syke.

Fløttum skal ha kommet i kontakt med fire muslimske menn. De virket veldig mottakelige for hans bønn og helbredelse. Etter å ha bedt for dem ba de den kristne mannen å bli med dem til en venn som også trengte helbredelse.

Det endte istedenfor med grov vold, spark, slag og drapstrusler i en bakgård i Trondheim. Den kristne mannen ble også ranet på bankkort, sertifikat, koder, mobiltelefon og Apple-ID. Mens de holdt mannen som gissel i over en time gikk de i minibanken og tømte den for 10.000 kroner.

Mannen forteller også at de skal ha truet ham med å konvertere til islam, ellers ville de drepe ham. De tvang ham også til å uttale arabiske ord og at de ville bruke kniv på ham.

Mannen kom seg til slutt vekk fra de muslimske mennene og fikk anmeldt hendelsen til politiet. Han måtte også til sykehuset for undersøkelser, men er etter omstendighetene «bra». Han sier han ble skremt av hendelsen, men at det ikke vil hindre ham fra å spre evangeliet og be for syke mennesker i fremtiden.

De muslimske gjerningsmennene er så langt ikke pågrepet.

Exit mobile version