Site icon Lykten

Kronisk rasismeoffer skal lede 17. mai-komiéeen i Oslo

Oslos varaordfører, og Ap-politiker, Kamzy Gunaratnam skal lede 17. mai-komiteen i Oslo. Det har fått slemme hvitinger til å skrive slemme ting i sosiale medier.

Som kvinne, undertrykt minoritet og Ap-politiker, scorer Kamzy Gunaratnam hele tre poeng på offerskalaen – og er dermed hevet over all kritikk fra mennesker som har en lavere score.

Nå har en hvit person, som bare har kvinnepoeng på offerskalaen, tråkket over grensene i krenkethets-hierarkiet. FrP-politiker Inger-Marie Ytterhorn skriver på Facebook at hun heller vil ha en kronisk norsk (sic) til å lede komitéen.

Hendelsen har som forventet skapt nytt krenkethets-hysteri i Oslo.

Noe som klart demonstreres med en artikkel i Aftenposten.

Ting som folk skriver på sosiale medier er åpenbart veldig viktige nyheter. Særlig når det er snakk om tankeforbrytere som er skyldige i wrongthink.

Settes på plass

Heldigvis har en hvit kvinne, som åpenbart er kvotert inn som ansatt i Aftenposten, tatt grep og hengt ut Inger-Marie Ytterhorn som rasist. Noe som er vanlig prosedyre når hvitinger ikke kjenner sin plass i offerhierarkiet.

Aftenpostens Hilde Lundgaard skriver følgende:

Lørdag formiddag meldte Oslos varaordfører Kamzy Gunaratnam på Facebook at hun har fått det ærefulle oppdraget med å lede Oslos 17. mai-komité for 2019.

Gratulasjonene strømmet umiddelbart inn. Men en person ønsket ikke å gratulere. Frps tidligere stortingsrepresentant og medlem av Nobelkomiteen frem til årsskiftet, Inger-Marie Ytterhorn, hadde følgende hilsen:

Vel, det er ikke godt å si hva nøyaktig som er galt med denne kommentaren fra Inger-Marie Ytterhorn. Men den er visst såkalt rasistisk. Dette er fordi Ytterhorn er en hvit kvinne, og dermed scorer lavere enn Gunaratnam på offerskalaen.

Kvinner er ofte slik at de ikke kjenner sin plass her i verden.

Særlig gjelder dette hvite kvinner, som kun er over hvite, homofile menn på offerskalaen. De er altså tredje nederst. Aller nederst finner vi som kjent hvite, heterofile menn.

FrP cucker helt ut

Når inkompetente SJWs i Aftenposten begynner å ringe rundt til politiske størrelser i Oslo-sfæren, for å male opp ordet rasist, legger FrP seg på gulvet og klynker.

Siv Jensen i FrP er den første til å beklage uten grunn. Hun har følgende kommentar å komme med til Aftenposten:

– Jeg tar avstand fra denne kommentaren og er sterkt uenig med Inger Marie Ytterhorn. Kommentaren er grov og langt over streken.

Siv Jensen legger til følgende:

– Jeg er sikker på at varaordfører Kamzy Gunaratnam er god representant for det demokratiet og verdiene vi feirer 17. mai., legger Jensen til.

Yrkespolitiker Odd Einar Dørum i Venstre sier dette til Aftenposten:

– Jeg får nesten lyst til å invitere henne (Ytterhorn red. anm.) til en samtale. Hun har gått glipp av situasjonen og mangfoldet i Oslo, som Kongen snakket så varmt om, sier Dørum, som viser til at norskpakistanske Rubina Rana ledet 17. mai-komiteen i Oslo i 1999 på en utmerket måte.

Dørum cucker videre når Aftenposten spør om uttalelsen til Ytterhorn er rasistisk:

Er uttalelsen rasistisk?

– Jeg liker ikke å dele ut karakteristikker av andre. Jeg vil heller snakke frem vakre, frodige Oslo.

Akkurat ja.

Oslo er altså vakker og frodig. En grå betongjungel preget av trafikkstøy døgnet rundt, dårlig luftkvalitet og grå arkitektur. Selve definisjonen på vakkert og frodig.

Aftenposten gir seg ikke og fortsetter videre:

Fungerende leder i Oslo Frp, Tone Ims Larssen, understreker at Frp overhodet ikke deler Ytterhorns syn i denne saken.

– Det må stå fullt og helt for hennes regning, og jeg vil beklage på vegne av partiet, sier Ims Larssen, som er overrasket over komentaren.

– Jeg har kjent Inger-Marie Ytterhorn lenge og har aldri opplevd at hun har gått over streken.

Hva tenker du om at Gunaratman leder komiteen?

– Det har jeg overhodet ingen problemer med. Hun er like norsk som meg.

Helt åpenbart at folk fra Sri Lanka er like norske som Tone Ims Larssen. Ingen kan stille spørsmålstegn ved noe sånt. Det er jo såkalt rasisme. Kun jøder og tatere har som kjent lov til å definere seg selv som en etnisk folkegruppe. Forstå det den som kan.

En stakkars undertrykket og marginalisert varaordfører i Oslo, med millionlønn og klippekort i løgnmediene, kan ikke kritiseres av folk som er lavere på offerskalaen.

Akkurat dette er en svært viktig bestemmelse i den kulturmarxistiske ideologien. Brudd på dette medfører uthengelse som rasist. Uten mulighet for samtidig imøtegåelse. Naturligvis.

Aftenposten fyller bare sin rolle som kulturmarxistisk propagandaapparat her. Hvitingene må kjenne sin plass under alle andre.

Påtatt indignasjon på Facebook

Flygende aper og krenkelsestyranner fra norsk Twittervenstre har, som forventet, begynt å publisere påtatt indignerte kommentarer på Facebook-profilen til Kamzy Gunaratnam.

Kronisk soyboy Bård Standal mener at folk som kommer flyttende til Norge er bedre enn Nordmenn. På en generell basis.

Snakk om å være etno-masochistisk. Men det må vel til for å vinne konkurransen om å være mest mulig politisk korrekt.

En hunn-SJW som kaller seg Anne Nyeggen følger opp med å hevde at det å være norsk er en ekkel sykdom.

Hva er det med disse figurene? Hvorfor hater de hvite mennesker slik?

Hei, vent… svaret er jo som kjent kulturmarxisme.

Exit mobile version