Site icon Lykten

Kvinne i 60-års alderen knivhugget under gateran – flere skader på kroppen

CC0 Public Domain/Illustrasjonsbilde

To «yngre menn» skal ha ranet en kvinne i 60-årene klokken 07 om morgenen sist tirsdag. Kvinnen skal ha oppgitt til politiet at hun ikke kjente de to mennene fra før. 

«Hun har skader på overkroppen, samt beina», sier Hans Lippens, pressetalsmann ved politiet i Region Syd.

Kvinnen skal ha vært så hardt skadet og sjokkert etter drapsforsøket at politiet ikke klarte å få kontakt med henne, før hun ble fraktet til sykehuset. Det er imidlertid ikke hva politiet rubriserer knivangrepet som.

«Det er uklart om det er en grov mishandling eller alternativt ransforsøk. Vi vet ikke engang om de har fått med seg noe», sier Lippens.

Hvis noen knivstikker deg flere ganger i kroppen, inkludert der du har vitale organer, så bør kanskje rubriseringen være tilsvarende. Men det ville kanskje ikke ta seg så godt ut i rapporteringen og statistikken.

Overfallet ses i forbindelse med en lang rekke lignende gateran og drapsforsøk i Malmø i midten av februar. Da skal man ha hatt det som omtales som en «voldsom ransbølge» i den svært flerkulturelle byen. 

En mann skal ha blitt knivstukket og etterlatt på gaten for å dø, uten mulighet for å kontakte ambulanse, mens forbryterne tok hans jakke og mobiltelefon i kulden.

 

Exit mobile version