Site icon Lykten

Kvinne i dødskamp i 11. etasje – afrikansk mann pågrepet

En eritreisk kvinne (30) ble observert utenfor et vindu i 11. etasje i den skotske storbyen Glasgow. Hun virket desperat etter å komme seg inn igjen. En afrikansk mann, mulig av samme opprinnelse, skal ha holdt kvinnen i håret, men ikke hjulpet henne inn.

Kvinnen skriker og forsøker å holde seg til vinduskarmen, men mister til slutt taket og faller til sin død 30 meter nedenfor. Det hele blir fotografert av et sjokkert vitne som bor i naboblokken. Kort tid etterpå kommer en afrikansk mann ut av blokken og forsøker å løpe vekk. Han snubler imidlertid og blir holdt fast av flere vitner, til politiet ankommer stedet.

Det skal ha vært flere hysteriske kvinner i nærområdet som snakket samme språk som den pågrepne afrikanske mannen. Dødsfallet fant sted på mandag klokken kvart over fem på ettermiddagen.

Etter dødsfallet skal en arbeiderpartipolitiker ha gått til verbalt angrep på de lokale sosiale myndighetenefor å ikke gjøre nok for de ikke-vestlige innvandrerne som kommer til landet hans. Han mante til at tjenestetilbudet må gjennomgås slik at innvandrerne får en bedre hverdag.

Exit mobile version