Site icon Lykten

Kvinne med baby på armen beskutt med fyrverkeri

Innvandrere som går amok med fyrverkeri har blitt en reell fare for menneske- og dyreliv i Skandinavia. De siste dagene har det kommet en rekke alvorlige rapporter om at innvandrergjenger i både Norge, Sverige og Danmark har beskutt sivile, politi, ambulanser og brannvesenet. 

Men nyheten fra Danmark og bydelen Hjortespring i København tar kaka.

Søndag aften ble en 30-årig kvinne og hennes ni måneder gammel baby et mål for «en gruppe unge menns» fyrverkeri utenfor sitt hjem. Kvinnen forteller at hun sto ved sin bil med sin baby på armen og forsøkte å få med sin hund. 8-10 unge menn sto i nærheten og skjøt vilt om seg med fyrverkeri, som gjorde hunden nervøs.

«Derfor roper jeg av mine fulle lungers kraft, og de kan ta en pause fordi jeg har en baby på armen. Det resulterer i at de skyter fyrverkeriet direkte mot meg, mens en skriker ‘fucking godt nyttår'»

«Og jeg skriker ennå mer panisk, om de kan stoppe, men de skyter på nytt», forteller kvinnen.

Fyrverkeriet eksploderte kun 1.5 meter fra kvinnen, før hun rakk å løpe tilbake til inngangen til blokken sin.

«Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv. Det var så ubehagelig».

«Hvis det bare var meg så var det noe annet, men jeg står med et barn og jeg forteller dem at jeg står med et barn, og allikevel så retter de fyrverkeriet mot meg. Slike kunne man slått ihjel».

Les også: Danmark: Innvandrere angriper syklister, offentlig transport og politiet med raketter

Hjortespring er en bydel i Stor-København. (Foto: Google Maps).

Ekstrabladet forteller at kvinnens redselshistorie ikke er unik. De siste dagene har det vært flere episoder hvor innvandrergjenger skyter vilt mot syklister, hundeeiere, sivile og utrykningskjøretøy.

Så langt har ikke politiet pågrepet noen etter drapsforsøket på kvinnen og den niårige babyen hennes. Men de sier at det i en lignende sak fra Herlev har identifisert to 16-årige ungdommer som skal ha skutt med fyrverkeri mot jevnaldrende jenter.

Les også: «Ungdomgjenger» skyter raketter på mennesker og dyr i Sverige

Den 30-årige småbarnsmoren forteller til Ekstrabladet at hun og ektemannen nå reiser fra området til svigerfamilien på Fyn. Og at de nå vil se seg etter et nytt sted å bo.

«Jeg vil ikke at mitt barn skal vokse opp på et sted hvor man kan bli beskutt som jeg ble. Jeg har hjerteklapp når jeg går til min bil nå. Det sitter i kroppen og det kommer det til å gjøre lenge», sier kvinnen.

Exit mobile version