Site icon Lykten

Kvinner er ferskvare som går ut på dato

Når kvinner bikker 30 går fruktbarheten ned for hvert år. I tillegg øker sjansen for fødselsdefekter hos barna. Menn kan stort sett trygt få barn hele sitt voksne liv. Slik er den menneskelige biologien.

Vestlige kvinner sløser vekk sine mest fruktbare år på utdanning og karriere, samt å kjøre kuk-karusellen gjennom 20-årene. Når kvinner bikker 30, innser de at utseendet som de har basert hele sin eksistens på, begynner å skrante. De er da ikke like verdifulle for menn. Ofte blir kvinner desperate i denne alderen. Desperate etter å finne «en skikkelig mann» som kan behandle dem som de prinsessene de er, og som kan gi dem en unge å klemme på.

Les også: Norske menn, kvinner og MGTOW

Problemet som alle disse desperate kvinnene møter er at «skikkelige menn» heller foretrekker ti år yngre kvinner.

Mange av disse desperate kvinnene som møter veggen kan også være alenemødre. Kvinner som tidligere har fått barn med menn som ikke egnet seg til farsrollen, eller grunnet kvinnens egen uansvarlige adferd. Nå søker disse alenemødrene etter menn som er desperate nok (eller dumme nok) til å overta som surrogat-fedre til avkommet. Med alt hva det innebærer av økonomiske forpliktelser.

Løsningen for mange norske kvinner blir da dating-tjenester som Tinder, Happn og Sukker. Her finner de desperate kvinnene like desperate menn. Resultatet er ofte desperate forhold, hvor ingen av partene trives, men hvor de holder sammen grunnet frykten for å være alene.

Hva mener du med at kvinner går ut på dato liksom?

Tegn på at utløpsdatoen nærmer seg

Kvinner som nærmer seg utløpsdatoen får gjerne bulkete og ujevn hud i ansiktet. Noe de forsøker å skjule med makeup. Særlig vises dette tydelig dersom kvinnen er mager og usunn. Rynker rundt øynene når de smiler, kombinert med en senete hals, er tydelige tegn på at utløpsdatoen nærmer seg.

Farger de håret er dette gjerne et tegn på at de ønsker å skjule grå hår. Noe som også er et tegn på at best før-datoen nærmer seg. Bruk av Botox og andre lignende kosmetiske kjemikalier kan bidra til å skjule alderen noe, men også dette vises når de smiler. Det er som om deler av ansiktsmuskulaturen ikke helt fungerer, slik at ansiktet på en måte kan minne om en stram og unaturlig maske.

Andre tydelige tegn kan observeres i ryggsøylen når kvinnen går. Unge og fruktbare kvinner har som regel en sunn og flytende gange. Men kvinner over 30 har som regel en stivere ryggsøyle. Slik at ganglaget blir noe stivere enn hos unge kvinner. Dette kan best observeres bakfra når kvinnen går. Men det kan også observeres når hun beveger seg ellers.

Mine egne erfaringer

Selv drar jeg av og til for å «date» disse kvinnene som søker menn via datingtjenester. Mest for underholdningens skyld. Over tid har jeg greid å akkumulere noen underlige historier.

En gang i fjor høst møtte jeg en dame som hadde bikket 30, og som dermed hadde truffet veggen. Under «daten» satt det langt inne at hun egentlig var alenemor. Trolig ville hun lure inn menn i fellen før det kom opp. Grunnen til at jeg luktet lunta var at hun spurte meg hvor mye bilen min kostet. Samt at hun begynte å grave i økonomiske spørsmål. Da jeg spurte om hun hadde barn, satt svaret langt inne. Svaret var ja. Jeg var med andre ord ikke interessert.

En annen episode jeg opplevde var på nyåret i år. Jeg avtalte å møte en kvinne jeg møtte via dating-applikasjonen Happn. Vi møttes på en bar i Trondheim en fredag kveld i februar. Under «daten» kom det frem at hun var lei av å leve som en festløve og ville slå seg ned med «en snill bamse». Jeg skjønte tegninga med en gang. Hun hadde kjørt kuk-karusellen i mange år, og var nå desperat etter å ha truffet veggen. Huden var begynt å bli rynkete, og ryggsøylen var synlig stiv når hun gikk. Åpenbart at hun ikke ville være særlig fruktbar i så lang tid fremover.

Hun hadde kastet vekk sine mest verdifulle år med å være det populærkulturen idealiserer som en fri og uavhengig feminist. En tragisk skjebne.

Hvorfor vil ingen skikkelige menn ha oss alenemødre?

Menn bør være mer selektive

Vi lever i en verden med godt over fem milliarder mennesker på kloden. Det er ingen grunn til at vestlige menn skal måtte ta til takke med andre- og tredjesorteringen hva gjelder norske kvinner. Bare fordi samfunnet forventer dette av oss.

Mens utlevde norske kvinner søker menn å utnytte når de har truffet veggen, finnes det en overflod av unge og vakre europeiske kvinner. I land som Ukraina, Romania, Estland, Litauen og Polen er det mer enn nok unge kvinner som gjerne gifter seg med en snill nordmann, og stifter familie i naturlig alder.

Norske menn bør derfor tillate seg å være mer selektive med hva slags partnere de velger å dele livet med. Ingen grunn til å spise restemat når du like gjerne kan få noe skikkelig.

Exit mobile version