Site icon Lykten

Lederen for Minotenk: «Vi bør stoppe innvandringen til Oslo for barnas skyld»

(Wikipedia).

Linda Noor, daglig leder for innvandrerorganisasjonen Minotenk ber politikerne å sette på bremsen med innvandringen til Oslo. Hun uttaler at det nå har kommet så langt at verken barnehager, skoler eller offentlige institusjoner klarer å takle presset av masseinnvandringen.

Noor sier videre at Norge er et lite land og har begrenset med muligheter og ressurser til å ta imot så mange innvandrere som vi gjør idag og at det fører til at mange flytter ut av hovedstaden med familiene sine.

Fra Dagbladet:

Tallene Dagbladet publiserte lørdag, viser at det har vært en stor demografisk endring i Oslo siden årtusenskiftet. I Oslo har nå fire av ti barn som blir født innvandrerbakgrunn, mens en av tre har bakgrunn fra et ikke-vestlig land.

– Vi har hatt en rekordhøy innvandring til Norge de siste 15 årene. Det har fått størst utslag i Oslo, der de demografiske endringene har vært store på kort tid. Det er helt udiskutabelt. Så må spørsmålet være helt konkret hva vi gjør med de utfordringene det fører med seg. Det er mange tiltak som må til, sier Linda Noor.

Exit mobile version