Site icon Lykten

Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing

Politikere og myndighetene har i de siste 50 årene sørget for at Norge har fått 1.2 millioner ekstra innbyggere. Disse er alle ikke-etniske norske og har kommet fra andre deler av jordkloden. En stor andel av disse befinner seg i  Oslo.

Siden Oslo er hovedstaden og den byen mest størst voksesmerter så konsentrerer vi oss om den.

i 1970 bodde det 487.363 personer i Oslo. i 2020 er det forventet at 731.082 mennesker bor der. (I 2030 er prognosen på 819.000, altså nesten en dobling på kun 60 år.)

I 1970 hadde bare 3,4 prosent av Oslos befolkning innvandrerbakgrunn. 80 prosent av disse kom fra andre europeiske land.

I 2016 har over 33 prosent av Oslos befolkning innvandrerbakgrunn. Tallet kan være høyere da SSB teller 3. generasjons innvandrere som nordmenn.

Offisielt bor det 181.000 innvandrere i Oslo. Igjen er tallet høyere da 3. 4. og 5. generasjons innvandrere telles som etniske nordmenn.

Dette betyr massiv utbygging av boliger, skoler, barnehager, infrastruktur, nye bydeler og naturlig nok en sterk økning i antall biler.

Les mer: Befolkningsøkning er bakgrunnen til den globale oppvarmingen

En økning i antall innvandrere som bosetter seg i Oslo tiltrekker seg enda flere mennesker fra andre deler av landet. Det bidrar videre til at det blir behov for flere arbeidsplasser for å dekke alle de daglige behovene til den første gruppen. Den neste gruppen vil selvfølgelig selv trenge alt den første gruppen trengte.

Dette betyr en uendelig etterspørsel og forbruk av boliger, biler, TV’er, vaskemaskiner, klær og mat. Dette kan kalles en «ond sirkel» for miljøet, som ikke vil ta slutt før man stopper å fylle på med nye mennesker.

Til slutt får man såkalte «bomaskiner» der man pakker inn tusenvis av mennesker på små flater. Gjerne i høyden. Livskvaliteten går ned. Forbruket går opp. Mark, skog og urørt natur fjernes. Og de fleste som bor i disse områdene starter dagen sin med å kjøre barn i barnehagen og seg selv til jobben i både en og to biler.

ENORME BOMASKINER: Asia har hatt en ekstrem befolkningsøkning det siste halve århundret. Det har ført til ekstrem forurensing og miljøproblemer. Ønsker vi å se en lignende utvikling og utbygging i Norge i fremtiden?

Det blir da ganske uforståelig at partier som Arbeiderpartiet, SV og Miljøpartiet sier de tenker på miljøet, samtidig som de står for en svært sjenerøs innvandring til Norge.

En innvandring som altså gjør større skade på miljøet og innbyggerne enn noe annet i samfunnet.

Kilder:

NCBI – At the global level, research has found that the two major drivers of humanity’s ecological footprint are population and consumption

PRB – Population growth and distribution have significant roles to play in the sustainability of the world’s vast resources

Everything connects – Human overpopulation is among the most pressing environmental issues

Exit mobile version