Site icon Lykten

Massinnvandringen – hvor vil europeerne flykte?

I en artikkel i Hungary Today, så skriver Topolansky, som jobbet for det amerikanske utenriksdepartementet i Ungarn mellom 1984 og 1988, at europeiske land som Ungarn og Tsjekkia, som har nektet å bøye av for masseinnvandringen, vil fremstå som land for europeere å flykte til etter at deres egne land har blitt oversvømt av muslimske innvandrere.

– Titalls, kanskje hundretusenvis av tyskere, nederlendere, franskmenn, belgiere og andre vesteuropeere vil se på muligheten til å flytte til Ungarn de neste 20 til 30 årene og bosette seg der etter migrasjonskrisen.

SPÅR UTFLYTTING: Adam Topolansky spår at vest-europeere vil velge Øst/Sentral-Europa når den muslimske innvandringen når en kritisk masse. Dette vil skje innen år 2050.

Han legger til:

– «Motsatt migrasjon» er en sannsynlig trend, fordi europeiske innbyggere vil ønske å unnslippe sine lederes selvutslettende migrasjonspolitikk og søke etter et trygt sted å pensjonere seg.

Han snakker åpenlyst om hvordan europeere til slutt vil nekte å være «omringet av radikale muslimer i sine egne land». Migranter som har destabilisert kontinentet og «forandret dagliglivet og det religiøse og kulturelle samfunnslimet».

Topolansky spår at Øst/Sentral-Europa vil bli et et trygt område for kristne i år 2050 og at muslimske migranter i stor grad vil ha tatt over Vest-Europa på den tiden.

– Uansett hva fremtiden bringer, så er en ting åpenlys; det foretrukne stedet for alle europeere i midten av dette århundret kan bli Øst/Sentral-Europa, fastslår Topolansky.

Land som Ungarn vil kunne tilby dem sikre omgivelser hvor deres opparbeidede verdier og inntekt vil kunne garantere det gode livet som de har vært vant med i den vestlige delen av kontinentet.

Dette fordi landene i Øst/Sentral-Europa har en sterkere nasjonal stolthet og nærere historie til totalitære regimer, som gjør at de kjemper ekstra hardt for å beholde sin frihet og sikkerhet.

Topolanskys advarsel kommer etter at en rekke fremstående personer har advart mot de ødeleggende samfunnslige konsekvensene som følge av Europas åpne grenser.

Tidligere denne måneden gikk den danske professoren Helmuth Nyborg ut og advarte at den vestlige sivilisasjonen er «truet» av masseinnvandringen fra Midtøsten og Nord-Afrika og at en borgerkrig mest sannsynlig vil være resultatet.

Dette synet ble støttet av det sveitsiske parlamentsmedlemmet Roger Köppel (SvP), som argumenterte at «Europa er i ferd med å avvikle seg selv», som følge av en «megalomanisk» åpen grense politikk drevet frem av blant annet den tyske forbundskansleren Angela Merkel.

Ifjor gikk den sveitsiske militærsjefen Andre Blattmann ut og advarte mot sosial uro i Europa og at innbyggerne i landet burde bevæpne seg.

ADVARER: General Andre Blattmann i det sveitsiske forsvaret advarer sine innbyggere mot den enorme innvandringen som nå foregår i Europa. Han har offentlig gått ut og sagt at sveitsiske medborgere bør gå ut og bevæpne seg i tilfelle Europa faller ut i kaos.

Sikkerhetseksperter i Tyskland fortalte også forbundskansler Angela Merkel sist oktober at middelklassen var i ferd med å bli «radikalisert» som et resultat av hennes åpen grense politikk og at man kunne oppleve sosiale uroligheter som en følge av dette.

Frieord har tidligere omtalt hvordan Oslo allerede har blitt en minoritetsby for nordmenn i tre bydeler. Tre nye bydeler følger iløpet av de neste fem årene. Innen 20-25 år vil hele Oslo være en minoritetsby for nordmenn.

I artikkelen omtaler vi også det faktum at over 10.000 millionærer i Frankrike har valgt å forlate landet etter terrorangrepene og uroen de siste årene. De har i all hovedsak flyttet til Australia og USA. Mennesker i middelklassen vil imidlertid velge land på det samme kontinentet, slik Topolansky spår.

Rapporter viser at mennesker i Sverige, Storbritannia, Belgia og Tyskland vil følge den samme trenden.

Exit mobile version