Site icon Lykten

«Møkkete hvite horer!»: To hvite kvinner mishandlet grovt av 10-15 mørkhudede menn

NEW YORK. En modell og en skuespillerinne som hadde vært ute og feiret på Manhattan natt til søndag fikk kvelden – og nesten livet ødelagt – av en stor rasistisk gjeng med mørkhudede menn. 

Prendinellys Garcia (47) og Jennifer Agostini (43) hadde vært på Midtown Lounge Sky Room på en bursdag for en venninne, da drapsforsøket fant sted.

På vei ut av nattklubben skal de ha blitt overfalt og slått i bakken av en gruppe på 10-15 afroamerikanske menn som skrek: «Hvite drittsekker», «Møkkete hvite horer» og «Faen ta de hvite horene og deres penger», står det i rettsdokumentene som ligger foran Manhattan Supreme Court.

Agostini viste bilder av seg med blod over hele ansiktet, hjernerystelse og publiserte informasjon om at hun hadde flere åpne sår i hodet, samt var mørbanket på kroppen. Hun må også gå til terapi på et traumasenter for hoderystelsen. Skuespillerinnen skulle etter planene begynne å filme en TV-serie i mars, og må nå etter all sannsynlighet gå gjennom flere plastiske operasjoner for å kunne være foran kamera igjen.

Kvinnene har nå saksøkt nattklubben og sikkerhetsvaktene, og ønsker å få utlevert overvåkingsfilmen fra kvelden det grove og rasistiske angrepet fant sted.

(Privat)
GROVT MISHANDLET: Mellom 10-15 afroamerikanske menn gikk til brutalt angrep på to hvite kvinner utenfor en nattklubb på Manhattan nylig. Mennene som til dels jobbet som dørvakter på utestedet skal ha skreket grove rasistiske fraser til de to kvinnene.

 

Exit mobile version