Site icon Lykten

Mørkhudet rapartist vil utrydde «rasistiske» Sverige i bombeangrep – «Svensker er stygge hvite griser»

Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported / Manfred Werner (Tsui)

Den kjente og offentlig promoterte rapartisten Azealia Banks fra Harlem i USA har vært på besøk i Sverige. Det er uklart hvorfor hun er der ettersom hun ikke har noen konserter planlagt.

Banks, som er hyllet av svenske – og norske – medier og musikkjournalister, sier hun hater Sverige og mener at svensker er «rasister». Hun ønsker også at Sverige blir jevnet med jorden i et bombeangrep.

Banks kom med uttalelsene på Instagram. Der reflekterer hun over at landet hun besøker og slår fast at svensker «definitivt er rasister».

Ifølge rapperen blir svensker kvalme så fort de ser en sort person. Samtidig opplyser den selvutnevnte antirasistiske artisten at hun selv blir kvalm av hvite svensker som hun ser på som «stygge griser».

Noe annet Banks også er misfornøyd med er tilgjengeligheten på narkotiske stoffer i Sverige. Hun mener samtidig at Sverige burde jevnes med jorden i et bombeangrep.

«Jeg ville elsket å se noen bombe dritten ut dette stedet og gi alle hvite blonde mennesker noe å være lei seg for», skriver rapperen og motiverer uttalelsen med at svensker er «stygge griser».

Det er uklart om Banks nå vil miste sine kontoer på sosiale medier og bli boikottet av plateselskap, konsertarrangører og media.

Kilde: Samnytt

Exit mobile version