Site icon Lykten

Multikriminell kosovoalbaner forsøkte å skyte ihjel tre mennesker i Gøteborg

(Foto: Samnytt).

Det var utenfor en butikk i den svenske byen Gøteborg at Ismet Berisha (36) trakk en pistol og skjøt mot tre mennesker. Pistolen var imidlertid ladet med feil ammunisjon og mennene unnslapp med livet i behold.

Nå er Berisha frifunnet av retten for drapsforsøk i byen «fordi ammunisjonen var for svak og dermed ikke kunne ha drept mennene».

Hendelsen fant sted den 7. november klokken 16.15 i fjor og ble fanget på overvåkingskamera. Berisha skal ha hatt en gjeld til butikkinnehaveren på 600 kroner og det skal ha oppstått en svært aggressiv krangel som følge av dette. Det var da kosovoalbaneren trakk pistolen og forsøkte å drepe mennene.

Berisha skal etter hendelsen ha flyktet fra butikkområdet, men ble forfulgt av mennene han hadde forsøkt å drepe tidligere. Han skal da ha løsnet ytterligere et skudd.

Under rettssaken sier 36-åringen at krangelen i butikken ikke handlet om gjeld til butikkinnehaveren, men om et oppgjør om narkotika. Berisha skal ha hele 25 punkter på rullebladet sitt i Sverige, blant annet for brudd på våpenloven, grov mishandling, vold, brudd på knivloven, fyllekjøring og kjøring uten førerkort. Mennene som skal ha blitt forsøkt skutt skal ifølge rettsdokumentene ha vært dømt for narkotikaforbytelser og en av dem skal ha sonet en fengselsdom for det.

Berisha ble dømt til to års fengsel for brudd på våpenloven. Selv om han ikke er statsborger i Sverige utvises han ikke.

Les en detaljert og lang beskrivelse av hendelsen på Samnytt i lenken under artikkelen.

Exit mobile version