Site icon Lykten

Muslim la seg ned i midtgangen og ba på fly – mishandlet kabinpersonale som forstyrret ham

Den siste uken har et videoklipp sirkulert på sosiale medier som viser hvordan en muslimsk mann gjennomfører en bønn midt i kabinen mens flyet er i luften. Etter bønnen gikk mannen til angrep og mishandlet kabinpersonalet som han mente forstyrret hans egentid med Allah.

Mannen skal ha gjort det vanskelig for kabinpersonalet å gjøre jobben sin, samt for flyvende å besøke toalettet eller komme seg til setene sine. Hendelsen fant sted på strekningen Paris – Tunis.

Til tross for at mannen tydelig vet at han forårsaker vanskeligheter og uro for sine medpassasjerer og forstyrrer kabinpersonalet, så fortsetter han med bønnestunden. Det er først da kabinpersonalet kontakter pilotene på flyet om situasjonen i kabinen at den muslimske mannen avslutter sin private bønnestund og istedenfor velger å aggressivt og voldelig gå til verks, skriver Times of India.

Flyet måtte da nødlande i Nice, hvor politiet kom ombord for å pågripe den aggressive muslimske mannen. Han skal da ha blitt opprørt og skreket «Allah akbar», hvorpå politiet ifølge vitner svarte ham; «Nei, nei, nei, det finnes ingen Allah».

Kilde: Samnytt

Exit mobile version