Site icon Lykten

Muslimsk mann deltok i gjengvoldtekt av 16-årig britisk jente – påstår han er for deprimert til å utvises

Nå kommer imidlertid stadig mer bisarre nyheter ut fra disse hendelsene. Den 30-årige flyktningen Yaqub Ahmed fra Somalia, var med i en muslimsk voldtektsgjeng som forgrep seg på etnisk hvite og kristne jenter. Etter en grov voldtekt av en 16-åring i Storbritannia ble Ahmed dømt til fengsel og utvisning fra landet.

Overgrepet fant sted tilbake i august 2008, da Ahmed med tre andre menn lurte en skolejente inn i en leilighet, hvor de tok tur på å voldta henne. Ahmed ble dømt til ni års fengsel og utvisning fra Storbritannia.

Selvhatet blant europeere var imidlertid så stort at passasjerer på flyet som skulle eskortere ham hjem til Somalia sørget for at deporteringen aldri kunne gjennomføres. Passasjerene gjorde opprør i kabinen og sørget for at voldtektsmannen måtte tas ut av flyet. De mest vokale av dem var etniske briter, som i sin venstreorienterte tåke ikke forsto at det dreide seg om en dømt voldtektsmann som oppholdt seg i landet ulovlig.

Den somaliske voldtektsmannen er fremdeles planlagt å uttransporteres, men hans advokater påstår nå at han har depresjon og at dette er grunn nok til at han skal få bli i Storbritannia.

En ekstra bisarr vri på historien er hvordan Ahmed har mottatt lege- og psykologhjelp for sin påståtte depresjon, mens han offer, den 16-årige jenta han voldtok, har blitt nektet det samme og sliter den dag i dag med å få livet til å gå videre.

Ahmeds sak viser den komplette inkompetansen i immigrasjonssystemet i landet der nesten 4.000 ulovlige innvandrere med kriminelt rulleblad og dommer venter på å bli utvist.

Ifølge Daily Mail som skriver om saken så koster hver ulovlige og kriminelle innvandrer skattebetalerne i Storbritannia 330.000 pund, eller omregnet over 3.5 millioner kroner i rettssalærer, advokatbistand, fengselsutgifter og sosialstønad for grunnleggende behov.

Det er selvfølgelig ikke medregnet ofrenes utgifter, tap av sosialt liv, depresjoner, avbrutt skolegang eller jobb og mulig fremtidige tap av inntekter på grunn av volden og overgrepene de ble utsatt for av de ulovlige innvandrerne.

Spørsmålet som man kan stille seg helt til slutt er hvordan disse ulovlige innvandrerne fikk lov å komme inn i landet i det hele tatt. For å få svar på dette må man snakke med politikerne og de venstreekstreme pressorganisasjonene som lever av å åpne grensene til Europa for ikke-vestlige mennesker.

Kanskje de også burde stilles ansvarlige på lik linje med overgriperne.

Og bare for å slite våre lesere ut helt så kan vi ta med denne videoen som viser at dette ikke er unik hendelse, men også fant sted i Sverige. 

Kilde: Daily Mail

Exit mobile version