Site icon Lykten

Muslimsk student satte fyr på kristen skole for å «protestere» mot Trump

(Foto: Politiet):

Demonstrasjonene mot president Donald Trump kom ut av kontroll i byen St. Louis, da en muslimsk student fra Minneapolis forsøkte å brenne ned en kristen skole. Kvinnen satte fyr på fire ulike plasser og satte livene i fare for 33 skolebarn som var inne i bygningen.

Tnuza Jamal Hassan, en muslimsk kvinne, har blitt pågrepet og siktet for ildspåsettelse av St. Catherine’s Univeristy i St. Paul for å «protesterer mot Trump».

Hassan innrømmet til politiet etter ildspåsettelsen fordi hun hadde lest om president Trumps og det amerikanske militæret og mente at hun måtte gå til aksjon.

Den muslimske kvinnen sa at det samme skjedde i muslimske land og at ingen brydde seg, så hvorfor ikke gjøre det samme her?

Hassan ønsket ifølge forhøret med politiet å «skade mennesker» og «brenne ned det kristne universitetet til grunnen».

Creative Commons Attribution 3.0 Unported / Bobak Ha’Eri

Hun skal også ha sagt til politiet at de er heldige at hun ikke vet hvordan man lager bomber, for i såfall ville hun laget en.

Den muslimske kvinnen skal selv ha vært en student ved det kristne universitetet i 2017. Hun skal under brannforsøket ha tent på bøker, toalettpapir, og utstyr inne på skolens toalettrom. 

Etter arrestasjonen skal Hassan ha fortalt politiet at hun har skrevet et brev til sine klasskamerater der hun står frem med «radikale ideer om å støtte muslimer og om å gjeninnføre kalifatet»

Hennes klassekamerater ble skremt av brevet og overleverte det til politiet.

Exit mobile version