Site icon Lykten

Muslimsk terrorist pågrepet i Østerrike – ville avspore hurtigtog og drepe kristne

deutsche-bahn / Pixabay

Sikkerhetsstyrker fra det østerrikske politiet har pågrepet en radikal muslim i Wien med koblinger til islamsk stat, for å ha forsøkt å sabotere og forårsake massedød ved å avspore hurtigtog i nabolandet Tyskland.

Hurtigtogene kan nå hastigheter opptil 300 kilometer i timen og en avsporing ville kunne føre til massive ødeleggelser og dødsfall.

Den 42-årige irakeren skal ha plassert ukjente objekter på togsporene i 2018. Politiet fant også flagg med arabisk påskrift og som var identiske med de som islamsk stat bruker

Den lokale avisen i Wien, Kronen Zeitung, skriver at irakeren, som har fem barn, tjenestegjorde i over 15 år i den irakiske hæren, før han kom til Østerrike på slutten av 1990-tallet som flyktning og jobbet som en sikkerhetvakt.

(Skjermbilde/Welt)

Politiet har også kjennskap til at irakeren, og flere medhjelpere, skal ha strukket en stålkabel på strekningen mellom de tyske byene Munchen og Nürnberg. Kabelen skal ha forårsaket skader på frontruten til lokomotivet. Deretter fant man betongklosser plassert på skinnegangen på den samme distansen to måneder senere. 

(Skjermbilde/Welt)

Pågripelsen av fembarnsfaren kommer bare dager etter at tysk politi pågrep 10 muslimer for å ha planlagt et omfattende rasistisk terrorangrep i landet. Ifølge aktor i saken skal muslimene ha ønsket å «drepe så mange ikke-troende» som de fikk muligheten til.

Det er uklart hva som får en flyktning som får komme til dekket bord, tak over hodet, trygghet, skolegang og helsetjenester for sin familie og fem barn, til å ønske å påføre innbyggerne i sitt nye land massedød og terror.

Eller er det det?

Det mest dødelige rasistiske og hatefulle anti-kristne angrepet i Tyskland ble utført i desember 2016, da en muslim kjørte en lastebil inn i et julemarked i hovedstaden Berlin og drepte 12 mennesker og skadet mange titalls for livet. Anis Amri, tunisieren som sto bak angrepet, ble skutt og drept på flukt i Italia, fire dager etter terrorangrepet.

Exit mobile version