Site icon Lykten

Muslimske gjenger skjøt og angrep kristne flyktninger i fransk flyktningleir

I flyktningleiren i Grande-Synthe i nærheten av Dunkerque i Nord-Frankrike, så har den muslimske intoleransen mot kristne gått så langt at en gruppe muslimer brukte skytevåpen og kniver for å drive ut de kristne migrantene fra leiren.

Det hele endte med at flere personer ble skudd- og knivskadet.

Majoriteten av migrantene i leiren er muslimer fra Irak, Iran og Syria, og en minoritet er kristne fra Iran.

Forsøkte å drepe franske politimenn

Problemet i leiren fortsatte flere timer etter skyteepisodene, da menneskesmuglere forsøkte å kjøre ihjel politimenn med en minibuss, hvorpå det franske politiet måtte åpne ild med sine tjenestevåpen. Rundt 40 skudd skal ha blitt avfyrt.

David Michaux, representant for politiet i Grande-Synthe, påpekte at problemet hadde utgangspunkt i den muslimske intoleransen mot ikke-muslimer og at de nå gjennom våpenbruk forsøker å drive ut ikke-muslimer fra flyktningleiren.

Konflikten inntraff bare tre dager etter at partilederen for det britiske arbeiderpartiet, Jeremy Corbyn, besøkte leiren og konstaterte at situasjonen der er verre  enn han forventet seg.

Den franske statsministeren, Manuel Valls, advarte tidligere for at flommen av migranter utgjør en «alvorlig trussel» mot Europas fremtid.

Muslimer kastet kristne overbord på havet

I videoen nedenfor kan man høre om hvordan muslimer kastet kristne flyktninger overbord under ferden fra Afrika til Europa.

Exit mobile version