Site icon Lykten

Når skal venstresiden ta ansvar for overgrepene, hatet, rasismen og volden?

En samtale tatt opp i skjul for titalls år siden av Trump utløste masseprotester mot seksuelle overgrep mot kvinner. Hundretusenvis av (I all sak hvite) kvinner dukket opp med rosa strikkede kattehatter og skrek seg hese for «like rettigheter» og «feminisme».

MØTTE FREM I TUSENTALLS: Venstresiden latet som om de brydde seg om kvinners rettigheter etter Trumps innsetting som president. Men etter å ha lagt den rosa strikkehatten i sin veske og tatt den siste slurken av sin kaffe latte, så forsvant deres engasjement like fort som det oppstod. (Foto: Pussyhat-marsj i Washington DC, januar i år).

Spol frem ca. 10 måneder. Avsløringene av faktiske og grove overgrep, voldtekter og vold fra en stor mengde Hollywood-stjerner, journalister, TV-personligheter, produsenter og regissører. Den ene store stjernen etter den andre. Kevin Spacey, Dustin Hoffmann, Ben Affleck, Harvey Weinstein og mange med dem har blitt anklaget av hundrevis av kvinner for overgrep og voldtekter som går bakover mange tiår.

ØREDØVENDE STILLHET: Det siste året har den ene etter den andre venstreorienterte Hollyvwood-stjernen, TV-personligheten, journalisten, redaktøren og kjendisen blitt avslørt som seksuelle overgripere, pedofile og voldtektsmenn. Men på gatene er det ikke en eneste rosa hatt å se. (Foto: Kevin Spacey, Harvey Weinstein og Ben Affleck, alle tre anklaget og avslørt som seksuelle overgripere de siste månedene).

Men på gatene er det helt stille. Ikke EN demonstrasjon. Og på TV er det heller ikke mange debatter å se. De hundretusenvis av kvinnene som kjørte, busset, toget og fløy ut for å marsjere «mot Trump» og «for kvinner» sitter nå hjemme. Kjendiser som Madonna, kvinnene på The View, Ashley Judd, Cher – og for ikke å glemme norske journalister og medier som glefset og siklet som sultne hunder over kattemarsjene i USA og Europa.

Nå er det ØREDØVENDE STILLE og såååå avslørende! Dere eier ingen moral. Ingen skrupler. Og dere driter i kvinnene og rettighetene. Dere er egoistiske og politisk hjernevaskede til de grader at selv det norske Arbeiderpartiets lobotomeringsprogram på 1950- 60- og 70-tallet ikke ville ha hjulpet dere tilbake til sunn fornuft.

Les også: Venstresidens dobbeltmoral og hat mot hvite mennesker

Og det samme gjelder forøvrig om overgrepene som foregår i Norge og Europa. Programleder og journalist Aleksander Schau gikk for kort tid ut med en liste over alle tilfellene han visste om av seksuelle overgrep under sin tid i underholdningsbransjen. I Sverige har flere svært profilerte venstreorienterte profiler innen TV, radio og aviser enten trukket seg eller fått sparken. De samme profilene som i årevis har harpet på om kvinners rettigheter og urett. Så sinnsykt dobbeltmoralsk og så typisk venstresiden.

MARIE SIMONSEN: Den erfarne Dagbladet-journalisten har vist seg å være svært selektiv når hun skal være feminist eller ikke. (Foto: Twitter).

Så lenge man tilhører venstresiden så er ALT TILLATT. Og det jeg har skrevet ovenstående her viser det!

Jeg husker hvordan Dagbladets feminist-ikon UNNSKYLDTE masseovergrepene mot tusenvis av kvinner på nyttårsnatten i Køln, med at dette er «helt vanlig i flere land» og kalte det for «Eve-teasing«. Dette viste at Simonsen ikke engang visste hva det dreide seg om i Tyskland. Verken om omfanget eller bakgrunnen til overgriperne. Det er ganske sensasjonelt for en karriere-journalist som omtaler seg selv som feminist.

Da avsløringen til slutt eksploderte på nyhetskanaler over hele verden og politisjefen i Køln måtte ta sin hatt og gå, blokkerte Simonsen oss for videre debatt på blant annet Twitter.

Les også: Overgrepene i Køln og den øredøvende stillheten fra norske feminister

Så for å avrunde det hele. Jeg vil kalle venstresidens angrep på sine politiske meningsmotstandere for «projisering». Altså at man anklager sine motstandere for det man selv er og utøver. Venstresiden anklager høyresiden for vold, men hvem blir stadig tatt for å utøve vold på gater og torg? Venstresiden.

Venstresidens mannfolk angriper «samfunnet» for å være sexistisk og kvinnefiendtlig. For å gi kvinner mindre lønn enn menn. Men nå er det altså på venstresiden det rakner fullstendig med titalls stjerner anklaget for overgrep. Det avsløres at de som har ropt høyest om kjønn og ulikheter, er de samme som selv betaler mer til menn enn kvinner.

Så neste gang en selverklært feminist eller venstreorientert person peker finger eller kommer med en påstand, vit at de like gjerne kunne stilt seg foran speilet og anklaget seg selv.

Exit mobile version