Site icon Lykten

NEW YORK: Flerkulturell storby sliter under koronakrisen

(Pixabay)

Den demokrat-styrte multikulturelle storbyen New York City er fremdeles under korona-tiltak innsatt av guvernør Andres Cuomo (Demokrat).

Cuomo implementerte hjemme-karantene den 20. mars, som førte til at alle butikker og næringsdrivende måtte stenge ned, utenom de som anses å være «nødvendige».

Les også: Eksperter: Demokrat-styrte New York City kan gå konkurs for første gang på 40 år

Men selv om myndighetene nå innfører tiltak og lovlydige borgere følger reglene for å redde liv, så øker kriminaliteten på områder som drap, innbrudd og biltyveri sterkt.

De siste 28 dagene, midt under karantenen, har mord økt med hele 55 prosent, siden samme periode sist år, da det ikke eksisterte noen koronakrise og karantene.

Les også: Venstrestyrte New York med drastisk økning i drap og voldtekter

Under halvparten av innbyggerne i New York City er hvite. Det offisielle tallet er 44 prosent, men med den vage kategoriseringen som myndighetene bruker så kan det reelle tallet være langt nede på 30-tallet.

Av de drøyt 12.000 som sitter i fengsel i New York City er hele 57 prosent sorte, 33 prosent er latinamerikanere og kun 7 prosent er hvite. (Mange av disse er igjen i virkeligheten latinamerikanere og svarte, så det reelle tallet er sannsynligvis endel lavere). 1 prosent av de innsatte er asiatere. Med tanke på at «bare» 25 prosent av byens befolkning identifiseres som «sort» så er tallet på 57 prosent av de innsatte skyhøyt og en indikasjon på at integreringen ikke fungerer.

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser

Les også: Tidligere borgermester i New York: 19 av 20 mordere er ikke-hvite

Les også: Venstresidens løgn avslørt: Majoriteten av massedrapsmennene i USA er sorte

 

 

Exit mobile version