Site icon Lykten

Noen rasister er likere enn andre

Noen rasister er likere enn andre

Av Ragnar Marbakken

Den Islamske Staten (IS) bedriver folkemord på alle som ikke er muslimer. Deres handlinger er så grusomme at man vil ikke tro det. Deres menneskesyn så forkastelig at man finner ikke ord. Muslimene i IS torturerer og dreper på bestialsk vis, og de legger ut skrytevideoer av det. Dette er rasisme. Den typen rasisme hvor man har dehumanisert andre mennesker til et nivå hvor det ikke finnes grenser for hvilke lidelser de kan påføres. De vantro skal utryddes.

Strømmen av muslimer som reiser fra Norge til Syria og Irak for å delta i den Islamske Statens (IS) har ikke avtatt i følge PST. I Norge kjører noen rundt i biler og roper ut sin hyllest til barbariet, andre slipper til i avisene. Atter andre bidrar med pengestøtte. Og Mehtab Afsar, leder av Islamsk Råd som representerer 80.000 muslimer, bidrar ved å bagatellisere og sammenligne terrorhandlinger i Syria og Irak med norsk førstegangstjeneste.

Islam er en diskriminerende ideologi og koranen er full av hat mot vantro, som muslimer får inn med morsmelken i følge Abid Raja, som selv er pakistaner og muslim. Her er det altså ikke snakk om enkeltpersoner med rasistiske holdninger, men en hel flokk.

Stille fra Antirasistisk senter

FARLIGERE ENN ISLAMISTER? ARS mener det og forfølger professor Nils-Rune Langeland i nasjonale medier. Norske islamister som aktivt støtter folkemord får derimot ikke samme søkelys fra den statsstøttede organisasjonen.

Hvor er så Antirasistisk Senter? Jo, mens norske muslimer bedriver rasistisk motivert vold mot vantro i Irak og Syria, er Sohaib Sultan og Rune Berglund Steen travelt opptatt med å tråle Facebook. Der har de fanget storfisken Nils Rune Langeland, som de helst vil gi yrkesforbud for å ha skrevet følgende:

«Prøvde å gå på restaurant her eg bur. Naturligvis vanvittig dyrt. Den pakistanske restaratøren flirer hånleg mot meg. Du din jævla pakistaner har ikkje tippoldefedre son slåst for Noreg. Kom her som analfabet. Hater dykk med god grunn»

Sultan har visstnok gjort dette før. Han skrev et brev til arbeidsgiveren til en kjent samfunnsforsker og spurte hvordan de kunne ha en person ansatt som bidro til en islamfiendtlig debatt.

Hvorfor prioriterer statsstøttede ARS å forfølge folk som skriver, heller enn å ta tak i den rasismen som fører til vold og folkemord? Det har tidligere blitt skrevet om hvordan ARS fortsetter å spre myten om nordmenns rasistvold den 22. juli, til tross for at ingen, ikke ARS selv engang, kan dokumentere noe rasistvold fra nordmenn.

Det virker nesten som om Antirasistisk Senter bedriver en form for diskriminering basert på etnisitet og religion i sitt arbeid. Er det de lave forventningers rasisme som gjør at Langeland forventes å ha nettvett, mens man ikke forventer noe som helst av muslimer?

Eller brukes rasistkortet bevisst for å fremme en innvandringspolitisk agenda, heller enn å bekjempe rasisme? Steen og Sultan blir i alle fall ikke arbeidsledige, så lenge noen rasister er likere enn andre

Exit mobile version