Site icon Lykten

Hvor kan nordmenn reise for å få et bedre liv?

Kan jeg gå inn på Ullevål Stadion når Norge spiller kamp, spise gratis pølser, kanskje få et flagg og et skjerf uten å betale for det, fordi jeg har lyst å se en fotballkamp?

Kan jeg gå inn på Elkjøp og få en ny TV. Kanskje en ny vaskemaskin. Og gavekort ferdig fylt ut for fremtidig bruk. Uten å betale for det, fordi jeg mangler dette hjemme?

Kan jeg gå inn på BI og sette meg i salen og følge undervisningen, ta eksamen og få diplom uten å betale for det, fordi jeg ønsker meg en utdannelse?

Kan jeg sette meg i en taxi og be sjåføren kjøre meg til mitt stoppested og deretter bare gå ut uten å betale for turen, fordi jeg ikke har penger til det?

Kan jeg få bo i en leilighet og ha strøm og varmt vann uten å måtte leie eller kjøpe leiligheten først, fordi jeg ikke har et sted å bo?

Kan jeg gå inn på Rema 1000 og plukke med meg brød, melk og middagsmat uten å betale for det fordi jeg er sulten?

Kan jeg gå inn på en trafikkskole og få alle kategoriene og kjøretimene gratis, fordi jeg ikke har et førerkort og må ha en bil?

Nei, det kan verken jeg – eller du – få.

FINNES PARADIS? Det finnes mennesker i verden som kan reise til andre land og få et liv uten bekymring. Men hvor kan nordmenn reise for det samme? Og er det en menneskerett?

Kan jeg reise til et fremmed land, uten papirer, med hele familien min, få ny leilighet, mat i kjøleskapet, en TV, en telefon, klær på kroppen, undervisning for barna, operasjoner for kona, førerkort i lomma og en jobb før en lokal innbygger nettopp fordi jeg er en innvandrer?

Ja, det kan du hvis du er en innvandrer i Norge.

De fleste innvandrerne er økonomiske migranter

Langt de fleste migrantene og asylsøkerne som kommer til Norge flykter ikke fra krig. De er økonomiske migranter og kommer fordi de ønsker et bedre liv.

Dette kan man selvfølgelig ikke lastes for. Men en slik politikk fører til at mennesker i det landet man ankommer vil få et dårligere velferdstilbud og en vanskeligere hverdag som følge av at store mengder med økonomiske migranter kommer til landet.

Nordmenn som har det vanskelig i Norge, som er under fattigdomsgrensa, som ikke har jobb, som ikke har råd til utdannelse eller ikke kan få boligen de ønsker seg, kan ikke reise til Afrika, Asia eller USA og kreve gratis bolig, utdannelse, helsevesen og arbeide.

Les mer: Kun 10 prosent av båtflyktningene i Middelhavet er reelle flyktninger

KLOKE ORD: Den nylig avdøde svenske forskeren Hans Rosling gikk på slutten av sin karriere ut mot innvandringspolitikken som Europa har bedrevet.

Før og opp til den siste flyktningkrisen i Midtøsten så har kun 2-5 prosent av de som ankommet Europa og Norge vært reelle krigsflyktninger med beskyttelsesbehov. Ytterligere 30 prosent har kommet fra områder hvor det ikke er krig, men som er klassifisert som berørte av mangel på myndigheter, demokrati eller menneskerettigheter. De kunne vi hjelpe. Helst i nærområdene. Kvinner, barn, syke og forfulgte. Resten er altså velferd- og økonomiske migranter som vil ha et bedre liv.

Det er ikke en menneskerett.

Hvis vi tillater innvandringen slik den foregår i dag å fortsette vil vår egen velferdsstat være konkurs før våre barnebarn får noen glede av den.

Den populære sukkertøyvideoen

Her kan du også se en video som ILLUSTRERER hvor lite vi faktisk gjør for verdens flyktninger og mennesker i nød. Å hente inn en liten PROMILLE av de som trenger hjelp gjør situasjonen VERRE.

Dette fordi de som reiser er de RESSURSSTERKE, de med UTDANNELSE. De som burde være igjen og HJELPE sine eget land og sitt folk. Vi STJELER dem fra de som trenger dem MEST.

Kilder:

Daily Mail: Four out of five migrants are not refugees

RT: 60% of refugees heading for Europe are economic migrants – top EU official

Breitbart: 60% of refugees are really economic migrants admits EU commissioner

Migrationwatch: Forskjellen på en asylsøker og flyktninger (Engelsk).

Dagbladet: Europa klarer ikke å prioritere reelle flyktninger

Exit mobile version