Site icon Lykten

Ønsker Obama stilt for riksrett

«Det får være nok av misbruk fra denne presidentens side«, skriver Sarah Palin på nettstedet Breitbart.com. «Krisen ved hans ukontrollerte grenser er dråpen som får begeret til å renne over, det er overtrampet som får en mishandlet hustru å si ‘nå rekker det‘».

Til forskjell fra republikanernes talsmann John Boehner, som nylig uttalte at han «overveier» å stille president Obama for riksrett, har Sarah Palin allerede bestemt seg.

«Uten grenser har vi vi ingen nasjon. Obama vet det. Å åpne våre grenser for en flod av innveltende illegale innvandrere er en villet handling. Det her er hans totale forandring av Amerika. Det er det eneste løftet han har holdt«, skriver Sarah Palin.

«At Obama belønner lovløshet, inklusive sin egen, er det grunnleggende problemet her«, fortsetter hun. Ifølge Palin kan presidenten forårsake «ubotelig skade», om han tillates å fortsette å innføre nye lover like egenrådig som nå.

Her intervjues Sarah Palin av Sean Hannity på Fox News:

Alle på den republikanske høyresiden holder imidlertid ikke med om at riksrett er det beste alternativet. Pat Buchanan skriver i et avisinnlegg at partiet kommer å «risikere alt for vinne veldig lite» om de gjør alvor av trusselen med å tiltale Obama. Også partiets talsmann i representantenes hus, John Boehner, sier til USA Today at en stevning mot Obama ville være et mer passende tiltak enn riksrett.

Exit mobile version