Site icon Lykten

Påstand: Trumps valgkampmøte hadde over 10 millioner seere på nett

Massemedia har kjørt enorm brannslukking for å sette president Donald Trumps første valgkampmøte i et dårlig lys. «Ingen dukket opp», «Skuffende fremmøte», «Hovedsaklig hvite tilhengere».

Men hva er egentlig sannheten?

Trumps første valgmøte var satt til byen Tulsa i delstaten Oklahoma. Dette i etterkant av ukeslange venstreekstreme og sorte opptøyer i en rekke store amerikanske byer. Titalls mennesker har blitt drept og hundrevis skadet. Det har vært materielle skader for milliarder av kroner, med hele boligbygg, restauranter og forretninger brent ned. Trusler om vold mot Trump-tilhengere ligger i luften, understøttet av videoer der Trump-tilhengere blir jaget og mishandlet på gaten har skapt uro for lov og orden. Mens demokratene og media hyller det hele.

Les også: Fakta, bilder og film norske medier ikke ønsker at du skal se

Legg på koronaviruset og hvordan store deler av USA har vært stengt ned, folk har mistet jobber, tapt inntekt og vært redde, så er ikke offentlige massemøter der de pleier å være.

Trumps kampanjesjef, Brad Parscale, uttalte at «For media å nå feire den frykten de har bidratt til å skape er motbydelig, men også typisk. Det gjør at vi lurer på hvorfor vi i det hele tatt gir dem pressekort, når de ikke klarer å gjøre jobben sin ordentlig».

«Det faktum at en hel uke med falske nyheter om at folk skal holde seg borte fra valgmøtet som følge av koronaviruset, samt bildene av amerikanske byer i brann, har hatt en betraktelig påvirkning på mennesker for å ta med seg familiene og barn til valgmøtet vårt», skriver Parscale.

For å virkelig vise den nærmest barnslige, og farlige, oppførselen til demokratene, så skal motdemonstranter ha blokkert innganger til valgmøtet og gjort det umulig for tilskuerne å komme inn.

Media angriper også Trump fordi han ikke løp raskt nok ned en rampe etter en tale for militæret. Samtidig hopper man over at hans motkandidat, Joe Biden fra demokratene, knapt klarer å sette sammen to setninger. Trump snakket i to timer i Tulsa. Biden har ikke hatt en pressekonferanse på flere måneder.

Se hele talen til Trump i Tulsa, Oklahoma her. (Saken fortsetter under videoen).

Tall fra ulike kilder sier at alt fra 4 til over 10 millioner mennesker så Trumps valgkampmøte på alle plattformer, fra TV til internett. En halv million så den på Youtube alene.

Så hva blir det til venstresiden og media? Var det «lite» folk på stadion fordi Trumps velgere er ansvarlige og velger å være hjemme av hensyn til koronasmitten, fordi dere har skremt opp folket og skapt et hatefullt politisk klima, eller er det fordi Trump har mistet sin velgermasse, selv om det var historisk høye seertall på nettet?

Og hvis du vil lese hvor politisk skjevt, aggressivt og løgnfullt en artikkel i en av Europas største aviser kan skrives, så ta på tannbeskytter og hjelm og klikk på Guardians artikkel om valgmøtet i Tulsa her.

Legg også merke til at av avisens 10 mest populære artikler så er 8 av dem om Trump. Og alle er negative.

Kinesisk innblanding i den amerikanske valgkampen hylles av demokratene

For å sementere småligheten skikkelig, så gikk den svært venstreradikale demokratiske politikeren Alexandria Ocasio-Cortez fra New York, gledelig ut på sin offisielle Twitter-profil og skrøt av hvordan et kinesisk selskap, TikTok, som er et sosialt medium for yngre mennesker, hadde ødelagt kampanjen til president Trump med falske reservasjoner/billetter og dermed lurt offentligheten til å tro at flere ville dukke opp i Tulsa under Trumps valgmøte.

Dette er noe å sette seg på minnet når man neste gang hører massemedia og demokratene fortsette sin løgn om «Russland, Russland, Russland» sin innblanding i det amerikanske valget. Å hylle en fremmed stats mange muligheter til å påvirke det amerikanske valget, er ifølge Ocasio-Cortez bra så lenge det gavner demokratene. Selv om det er en diktaturstat som står bak.

Og legg merke til at en valgt demokratisk politiker kaller sin lovlige valgte president og millioner av mennesker for «hvite ekstremister».

Demokratene og media ser ut til å gjøre den samme feilen de gjorde i 2016 da Trump slo Hillary Clinton. Man velger å tro på falske og skjeve meningsmålinger og snakkepunkter som ikke har rot i virkeligheten. Flere på venstresiden og objektive nyhetformidlere påpeker nå at  demokratene vil begå den samme feilen foran valget i 2021.

Se også hvordan den britiske lisensgiganten BBC omtaler Black Lives Matter demonstrasjonene versus Trumps valgmøte. De er lette å avsløre om dagen. (Kilde/skjermbilde: BBC).

Exit mobile version