Site icon Lykten

Politiet: Ikke kriminelt å si «White Lives Matter»

OPPDATERT: Mannen bak banneret har nå fått sparken fra jobben sin. Og ikke nok med det, kjæresten hans fikk også sparken fra sin jobb.

Det ble stor oppstandelse da en banner med påskriften «White Lives Matter» ble fløyet over Manchester Citys hjemmebane Etihad under møtet mellom City og Burnley på mandag kveld.

Omtrent det som kunne krabbe og gå av media, fotballklubber, fotballeksperter, politikere, antirasistiske organisasjoner og venstreekstremister fordømte banneret. Men gikk så langt at man ville se på det fra politiets side og utestenge alle som var involvert i hendelsen.

Nå kommer det altså ut at politiet ikke har funnet noen kriminelt eller rasistisk ved banneret og vil henlegge saken. Med mindre dette går helt til topps hos britiske myndigheter og man politisk velger å gå videre med saken.

Selv sier mannen bak banneret, Jake Hepple, at han ikke ber om unnskyldning for den og viser til at tre hvite homofile menn ble knivdrept av en islamsk terrorist fra Libya i England for få dager siden.

Kort tid etter at Hepple skrev dette på Facebook ble kontoen hans slettet.

Det islamske terrorangrepet i Reading har blitt dysset ned og er snart helt ute av nyhetsbildet. Media snakker selvfølgelig, og som vanlig, om at drapsmannen var psykisk syk og vil ikke snakke om rasisme eller hat mot hvite mennesker. Men en tungt kriminell mann med uhyrlige forbrytelser bak seg i USA skal hylles i månedsvis med demonstrasjoner, opptøyer, marsjer, malerier, kneling, hyllester, manifestasjoner og helgenstatus.

Vi må heller ikke glemme at Black Lives Matter er en marxistisk og venstreekstrem organisasjon støttet av blant annet finansmilliardæren George Soros. Så dette er ikke noe grasrot-organisasjon, men heller en fullfinansiert, ønsket og støttet voldelig organisasjon som skal rive ned samfunnet slik vi kjenner det.

Exit mobile version