Site icon Lykten

Rapport: 8 av 10 fra muslimske land vil forby kritikk av islam

(Pixabay)

En fersk rapport fra Danmark viser at en overveldende majoritet av migranter som har innvandret fra muslimske land vil begrense ytringsfriheten ved å forby kritikk mot islam.

Det var i april at justisministerens forskningskontor publiserte rapporten «Ytringsfrihet i Danmark». En studie som omhandler danskenes holdning til og opplevelser av ytringsfriheten.

I rapporten kommer det frem en undersøkelse som viser at 76 prosent, nære 8 av 10, som kommer fra islamske land og deres barn, anser at det bør være kriminelt å kritisere islam.

Når man inkluderer den danske befolkningen som helhet faller tallet til 18 prosent, inkludert muslimene.

Nettavisen Den Korte Avis påpeker i forbindelse med nyheten om den begrensede ytringsfriheten blant muslimer i Danmark, at venstreekstreme partier som Radikal Venstre stadig besøker innvandrerghettoer og ikke-gå soner for å sanke stemmer fra muslimene.

De nye høye tallene bør skremme enhver frihetselskende danske, da en lignende undersøkelse foretatt i 2009 da viste at «bare» halvparten, 5 av 10 muslimer, mente at man bør forby kritikk av islam. Det viser i så måte at integreringen av muslimer i Danmark har gått i feil retning.

Hvis den noensinne har gått i riktig retning.

 

Exit mobile version