Site icon Lykten

Rapporten Høyreekstremisme i Norge. Akademisk uredelig kriminalisering

I denne videoen går Alliansens formann, Hans Jørgen Lysglimt Johansen, til angrep på det han mener er en sterk uredelig og venstreekstrem ideologisk vridning hos politiet og Politihøgskolen, som samarbeider med HL-senteret og C-REX – Senter for ekstremismeforskning ved Universitetet i Oslo.

Hele makkverket av en rapport er laget av marxister, sosialister og ungdomskommunister som har klatret i det norske akademiske miljøet og som i dag får sette dagsorden på politisk ideologi i Norge. Ansvarlig for rapporten er Tore Bjørgo som har uttalt at innvandringskritiske nordmenn utgjør en større fare for rikets sikkerhet enn terrorister som er med i Islamsk Stat.

I rapporten sauser forskerne Terje Emberland og Cora Alexa Døving ved HL-senteret sammen det som kun kan anses som intellektuell uredelighet og vås fra ende til annen. Det blåses opp politiske farer som ikke eksisterer, det blandes inn politikere fra etablerte partier og vanlige politisk interesserte som endel av en «høyreekstrem sfære».

Det hele er drevet av titalls millioner av kroner i støtte fra staten, som kan gi disse professorene og forskerne nye timer på rumpa foran dataskjermen sin og fantasere opp konspirasjoner og se spøkelser på høylys dag.

Exit mobile version