Site icon Lykten

Se svensk journalist bli angrepet av innvandrere

SVERIGE. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte tok turen til Trollhättan der det har vært opptøyer og bråk fra innvandrere i flere dager nå. Blant annet skal innvandrerne ha angrepet politiet og brent biler.

Lamotte skal ha blitt angrepet av de omtrent 50 fremmøtte og maskerte mennene, og måtte beskyttes av politiet. Både journalisten og politiet skal ha fått motta slag og spark, samt at fyrverkeri og kinaputter skal ha blitt fyrt av i nærheten av dem.

Innvandrerne skal ha stjålet alt av kamerautstyret til Lamotte, og han fikk igang direktesendingen igjen ved hjelp av et ekstrakamera.

Lamotte skal også ha invitert den venstreekstreme TV-profilen Robert Aschberg for å vise ham hva som virkelig foregår i Sverige. Aschberg turte ikke å møte Lamotte eller dukke opp i Trollhättan. Aschberg skal ha angrepet Lamotte personlig og ringt til journalistens kone sin arbeidsplass for å ødelegge livet hans. Dette fordi man mener at Joakim Lamotte bygger opp under «fordommer» og «rasisme» gjennom sin direkte rapportering fra gater og torg rundt om i Sverige. Lamotte intervjuer ofte beboere og mennesker som blir direkte berørt av den økende kriminaliteten og uroen som nå velter over Sverige.

 

Exit mobile version