Site icon Lykten

SLUTT MED HATET VENSTRESIDEN!

En nærmest hatsk stemning har nå permanent satt seg fast i venstresidens politiske landskap.

Det nektes å håndhilses under politiske debatter og møter, det oppfordres til psykiske og fysiske angrep på restauranter, bensinstasjoner og butikker, det kastes bomber inn i leiligheter hvor barnefamilier bor, biler brennes opp fordi de har klistremerker for den politiske motstanderen, det utøves hærverk med maling og steiner kastes gjennom vinduer på hus og eiendom, uskyldige mennesker hetses uten grunn på gaten hvor det skrikes og følges etter, det skrives og ringes inn drapstrusler mot ektefeller og barn på sosiale medier, epost og telefon.

Hva har skjedd med venstresiden i politikken? Hva har skjedd med velgerne deres? Hva har skjedd med politikerne deres? Når Arbeiderpartiet, Socialdemokraterna, Labour og the Democrat party i Vesten har sittet ved makten de siste tiårene, så eksisterte ikke noe av det vi ser i dag fra de konservative og nasjonalistiske partiene.

Arbeiderpartiets politikere og velgere kunne gå fritt på gaten, de fikk ikke usaklige og usanne beskyldninger etter seg, de ble ikke behandlet som spedalske, deres eiendommer ble ikke brannbombet eller nedgriset av graffiti, deres biler ble ikke påtent og deres familier måtte ikke leve med livvakter og med stadige trusler om at deres barn skulle voldtas og drepes.

Konservative partier og velgere stanset ikke trafikk, gikk amok på gater hvor de knuste vinduer, tente på biler og angrep uskyldige mennesker. De fulgte ikke etter venstreorienterte politikere fra og til jobb, eller på vei til møter og skrek ukvemsord eller okkuperte eiendom.

Og her kommer en viktig forskjell. De konservative og nasjonalistiske partiene tok – og tar – avstand fra såkalte høyreekstremister og nazister. Venstresiden tar derimot ikke avstand fra revolusjonære, sosialistiske og kommunistiske grupper som nå står bak mye av denne uroen. Faktisk er det ingen klar grense hvor en sortmasket aktivist med molotov-cocktail står og en kvinne med rosa fitte-hatt og plakat går. Deres ideologiske grunnmur virker å være mer lik enn ulik.

Hvorfor har ingen venstreorienterte partier eller politikere gått ut i media de siste månedene – det siste ÅRET – gått ut og tatt avstand fra den volden og usiviliserte oppførselen vi nå ser i Europa, men i særdeleshet i USA? Jeg legger ved en rekke videoer i denne artikkelen, ettersom man til stadighet møtes med «nei, det er løgn» fra venstresiden, sånn at våre lesere selv kan bekrefte det jeg skriver over her. 

Årsaken til at jeg skriver denne saken er at en uavhengig og svært god journalist fra Sverige, Joakim Lamotte, gjør en manns jobb der borte med å avsløre hva som virkelig foregår i Sverige. Han drar ut til bydeler og boligområder og intervjuer innbyggerne, han møter gjengene på gatene, han ringer politiet og politikerne og får dem til å avsløre ting de store avisene og mediehusene legger lokk på.

Ekte gravejournalistikk, med fysisk tilstedeværelse og med fingeren på pulsen i samfunnet, langt vekk fra de varme og trygge kontorene til de rødgrønne soyafylte kaffe latte-journalistene som knapt beveger seg utenfor postkoden sin hvis de ikke blir tvunget til det.

For dette har Lamotte mottatt mye motbør fra venstresiden, som vi uavhengige journalister og medier etterhvert har blitt vant til. Undertegnede og vår nettside Frieord har vært under stadig angrep siden vi så dagens lys i 2014. Men vi er såpass herdede og lange i tanna at vi tåler det meste. Nå opplever imidlertid Lamotte i Sverige at venstresiden går etter familien og barna hans, fordi de ser at personangrepene og truslene mot journalisten ikke fungerer.

Lamotte har den siste tiden fått telefoner der han blir fortalt at familien hans skal slaktes og at personen som ringer skal «kn****e hele familien» hans. På en helg alene fikk journalisten over 40 telefoner med vold- og drapstrusler, samt påstander om at hans familie skulle voldtas, sprenges i filler og drepes på alle mulige groteske måter. Lamotte har opptil en kvart million seere på sine live-streaminger på Facebook, hvorav en av de siste hvor han forteller om nettopp drapstruslene på grunn av sin journalistikk. 

HAR SVERIGE BLITT ET 3. VERDENSLAND? Politikere, journalister og innbyggere som befinner seg utenfor den rødgrønne politiske meningskorridoren i vårt naboland opplever å måtte leve med trusler om drap og voldtekter, får bomber kastet inn i boligen, biler nedbrent og huset sprayet ned hatefulle og truende beskjeder. Den uavhengige journalisten Joakim Lamotte er en av de som har opplevd å motta drap- og bombetrusler mot seg og sin familie. (Foto: Privat).

Da en statsstøttet kvinnelig journalist fra det lisensfinansierte Svensk Radio ringte ham, så trodde han at hun ringte for å snakke om hvordan det var å være uavhengig journalist og måtte leve med drapstrusler mot seg selv og familien sin, slik han nylig snakket om på sin live-stream.

Istedenfor ønsket P1-journalisten å gjøre et intervju med Lamotte i forbindelse en «granskning av swish-journalister» (Uavhengige journalister som lever av økonomisk hjelp fra leserne og seerne, via betalingsmetoder som Vipps/Paypal m.m. red. anm.) Selv tjener journalister i lisensfinansierte organisasjoner som SVT, NRK, DR og YLE alt fra en halv til over en millioner kroner i året, hvor de i tillegg får betalt PC, telefon, overnatting, diett og reisekostnader under sine oppdrag. Lamotte, og Frieord, betaler alt fra egen lomme når vi gjør reportasjer, avsløringer og nyhetsoppdrag. Uten støtte fra våre lesere ville det vært svært vanskelig å drive uavhengig journalistikk. (Takk til dere alle som har bidratt opp gjennom årene).

De store mediene er nemlig svært fiendtlig innstilt til Lamotte, Fria Tider, Samnytt, Frieord, Document, Resett, Rights m.m. ettersom vi dekker og avslører mye som de selv ikke vil eller kan skrive om. Og vi har ingen restriksjoner på verken politisk vinkel eller eierskap som sensurerer innhold.

Lamotte forteller også om hvordan han anmelder truslene til politiet men at politiet henlegger saken kun få timer etter at han har levert dem inn. Han har nå måttet installere videoovervåking og bevegelsessensorer på eiendommen sin.

I tillegg må altså journalister som Lamotte også leve med hets og drapstrusler fra venstreorientere aktivister, islamister og lisensfinansierte medier. Dobbeltmoralen og hykleriet er enormt.

Her følger et utdrag av videoer som viser klart og tydelig hvordan venstreorienterte politikere og partier i Vesten nå har kastet både hanskene og masken helt og åpenlyst promoterer politisk forfølgelse og vold mot sine politiske motstandere. Ja, endog går Hillary Clinton ut og sier at vi de må slutte å være siviliserte!

Og demokratene tar heller ikke avstand fra såkalte «yttergrupper», som er finansiert av venstresidens egne undergrupper og organisasjoner og individer som George Soros og hans «Open Society», hvor millioner av dollar pumpes inn årlig for å bistå aktivistene på gatene og under demonstrasjoner.

Exit mobile version