Site icon Lykten

Spill: Alto’s Odyssey

Jeg er ikke blant dem som spiller veldig mye på mobilen, men det hender. Spillet Alto’s Odyssey mener jeg er vel verdt å spille.

Alto’s Odyssey føyer seg inn i rekken av estetiske og behagelige spill som Journey, Limbo og Rime. Spillet ble utgitt i februar 2018, og er å finne på Apple Store og Google Play.

I spillet kontrollerer du figuren Alto, som står på snowboard i en endeløs ørken. Du kan også låse opp andre figurer etter hvert i spillet. Brettene er generert tilfeldig, og spillet handler om å kunne kjøre lengst mulig, samtidig som du plukker opp mynter og bonuser.

Musikken i spillet er estetisk og vakker. Kanskje særlig når du spiller i såkalt Zen mode. En modus hvor du i stedet for å samle poeng og mynter, heller fokuserer på å bare spille. Når du faller eller snubler i denne modusen, reiser du deg bare opp igjen.

Jeg opplever spillet Alto’s Odyssey er et mesterverk av et spill. Kanskje særlig imponerende er det at spillet er tiltenkt mobile plattformer som nettbrett og smarttelefoner.

Exit mobile version