Site icon Lykten

Svenske barn snart i minoritet i sitt eget land

Folkemordet på den europeiske urbefolkningen fortsetter med uforminsket kraft. Hovedårsaken er den massive innvandringen fra ikke-europeiske nasjoner og denne delen av befolkningens fødselsrater. 

Et av de landene som er hardest rammet av folkemordspolitikken er vårt naboland Sverige. Der har Socialdemokraterna, Moderaterna og deres støttespillere av mindre partier i tiår etter tiår brukket opp alle grenser og endret den etniske demografien til det snart ugjenkjennelige.

Nå kommer (sjokk)tallene som viser at drøyt halvparten av personene i gruppen 0-44 år er født av to svenskfødte foreldre. I klarspråk betyr det at svenske barn snart er i minoritet.

Befolkningen i Sverige vil øke med en million mennesker fra 2017 til 2029. I 2018 hadde befolkningen økt til 10.230.185 personer, hvorav 19 prosent var født utenlands, 7.5 prosent var født av en utenlandsk forelder og 68 prosent født med to svenskfødte foreldre.

Ser man på barn mellom 0 og 14 år, endres tallene mer dramatisk. I denne gruppen med 1.819.729 barn, er bare 62 prosent født av to svenskfødte foreldre. I 2002 var dette tallet 73 prosent. Og tallene fortsetter å falle i ytterligere underkategorier. 

Samfunnsdebattør og forfatter Rebecca Weidmo Uvell påpeker;

«Fremtiden for våre barn kommer med samme innvandringsnivå som i dag til å være at de i sin livstid vil komme i minoritet», og refererer til de som har to etnisk svenske foreldre.

Hun fortsetter:

«Hva skjer med et land der en majoritet av befolkning ikke bare har utenlandsk bakgrunn, men også ikke betrakter seg selv som svenske?»

«Om det Sverige vi har i dag, med de svenske tradisjonene, verdiene og kulturytringene m.m. skal eksistere for våre barnebarn, så må integrasjonen være helt sentral i svensk politikk».

 

Exit mobile version