Site icon Lykten

Tallene som bør skremme nordmenn

OSLO SENTRUM. (Foto: Lykten.no).

Fra tid til annen kommer det ut tall og statistikk som får det til å gå kaldt nedover ryggen på enhver patriotisk og nasjonalkonservativ nordmann. Tall som venstresiden ignorerer og ønsker ikke eksisterte. Tall som norsk statsstøttet media knapt snakker om. Som våre overbetalte og hjernevaskede politikere ikke debatterer på Stortinget. Den enorme rosa elefanten i det norske samfunnet som heter demografi. Andre ord kan være etnisk folkemord/holocaust, befolkningserstatning, befolkningsutbytte. Det fører alltid til det samme.

Tallene er faktisk STØRRE. Fordi forskerne og tallmaterialet anser folk med norsk statsborgerskap – noe man får etter 7 års botid i Norge – samt barn av innvandrerforeldre som ETNISK NORSKE. Så man kan med god samvittighet legge til 10-20-30% på disse tallene og vært enda nærmere sannheten.

Hvorfor lar vi dette hende? Hvorfor er det pride-parade i Oslo, men ikke demonstrasjoner mot befolkningsutbyttet av nordmenn i vårt eget land? Hvor er de gule vestene i Oslo? Hvorfor godtar nordmenn denne utviklingen? Må man ta fra oss kjøleskapet og TVen før vi reagerer? Hvorfor fortsetter vi å stemme på politikere som ikke ønsker det beste for vårt eget land – hvor våre barn og barnebarn vokser opp i en nasjon vi ikke lenger kjenner igjen? 

Spørsmål og krav sendes til Løvebakken. Men ikke forvent svar. Der er man opptatt med dyre middager, limousiner, lønnsforhøyelser og karrieren i EU/FN/NATO.

Exit mobile version