Site icon Lykten

TERROR I LONDON: Mann skutt av politiet (Video)

OPPDATERT Kl. 21.50: To av ofrene for knivmannen, Usman Khan, skal ha dødd av skadene på sykehus, melder RT. Khan skal tidligere være dømt for islamisme. Britiske myndigheter har tidligere brukt ham som foreleser på universitetet i Cambridge som et bevis på at rehabilitering av fanger fungerer.

(Foto: Politiet)

I ettermiddag har politiet måttet skyte en mann bevæpnet med en kniv på London Bridge. En rekke mennesker forsøkte å stoppe mannen, men etterhvert ble det klart at mannen ikke ønsket å overgi seg eller gi opp forsøket på å drepe noen. 

Politiet måtte trekke seg noen meter tilbake og deretter skjøt man mannen. Et vitne skal ha kommet opp til terroristen og fått fra ham kniven.

Terroristen skal ha klart å knivstikke en og skade fem andre før han ble skutt av politiet.

https://twitter.com/Holbornlolz/status/1200437255552286720

London skal de siste årene ha opplevd en rekke alvorlige islamske terrorangrep, inkludert et tidligere på nettopp London Bridge, da en muslimsk terrorist kjørte på uskyldige mennesker med bil. 

Hovedstadens muslimske borgermester, Sadiq Khan, har tidligere uttalt at man må være forberedt  og at terrorangrep er en del av pakka ved å bo i en global by.

Exit mobile version