Site icon Lykten

Trygdisene er trolig Europas redning

Lørdag. Jeg rusler innom Narvesen for litt pizza. Inne i kiosken står det en haug trygdiser og spiller alt de finner av lotteri. Utenfor står de og røyker. Trygdebilene er linet opp på parkeringsplassen.

Trygdisene er unektelig et veldig spesielt folkeslag, med en spesiell kultur. Binkende lys på spilleautomater, samt TV-skjermer med hesteveddeløp, tiltrekker dem. Rullings og Kent-sigaretter utgjør fredspipa i stammen deres. Kiosken er deres tempel. Deres samlingssted.

Tomme kaffekopper av papp vitner om deres standhaftige tilstedeværelse.

De har til og med en egen sjargong. En helt egen lingo.

«En liten V75», «femmern» og «sterke favoritter» er ord og uttrykk som de bruker internt.

På alle måter er de en urfolksgruppe som står sentralt i norsk kultur.

Undervurdert gruppe

Trygdisene er en gruppe som ufortjent blir sett ned på av mange. Særlig av høyt utdannede eliter. Av folk som kjører Tesla.

Men jeg ser ikke på trygdisene som et problem. Jeg ser på dem som Europas redning. Trygdisene er vår tids helter.

Trolig uten at de innser det selv.

De gjør nemlig det eneste riktige når de belaster velferdssystemet med sin eksistens. NAV utbetaler årlig milliarder til trygdisene. Boliger, trygdebiler og penger til tobakk og lotteri koster staten enorme pengesummer. Pengesummer som inkompetente politikere ellers ville brukt på subversiv virksomhet.

Derfor vil jeg løfte frem trygdisene som noe positivt. De fortjener vår takknemlighet. Trygdisene er vår tids velferdskrigere.

En uunngåelig kollaps

Europa oversvømmes av masseinnvandring i industriell skala. Menneskesmuglere tjener fett på å smugle migranter mot Europa. Det samme gjør NGO-er som opererer i lovens gråsone. Kriminalitet, terror og politisk korrekthet har gjort Europa til en svovelpøl.

Det eneste som kan redde Europa og de europeiske folkegruppene er en økonomisk kollaps. En kollaps som gjør at migrantstrømmen snur.

Med å belaste velferdsapparatet bidrar trygdisene til denne utviklingen. Noe som er helt i tråd med hva jeg mener er riktig. Vi burde alle la være å jobbe og betale skatt. Vi burde alle redusere forbruket vårt, og redusere levestandarden vår. For å slik fremskynde det uunngåelige. Nemlig total økonomisk kollaps.

Bare slik vil vi i fremtiden kunne reise et nytt og bedre samfunn. Et samfunn slik vi ønsker at det skal være.

Nettopp i denne prosessen spiller trygdisene en svært sentral og viktig rolle. Noe vi alle bør berømme dem for. De kjemper faktisk aktivt mot globalisme.

Exit mobile version