Site icon Lykten

Tyrkisk mann (32) siktet for drapet på Egil Tostrup Bråten (23)

Fra ABC Nyheter:

– Det har vært et omfattende og langt avhør som har inneholdt en rekke detaljer. Det har vært tøft og krevende for siktede. Han har gitt uttrykk for sympati med de pårørende og sagt at det har vært vanskelig for ham å bære på dette i 14 år. Han har samtykket til fengsling, sa politiinspektør Grete Lien Metlid på pressekonferansen.

Den siktede 32-åringen befant seg i Oslo da han ble pågrepet. Han bodde ikke i boligen der han ble pågrepet. Han er norsk statsborger med tyrkisk bakgrunn. Mannen er domfelt en rekke ganger for blant annet ran, forsøk på ran, vold, tyveri, narkotika, innbrudd og trusler.

Les også: Politiet fortviler: Tusenvis av kriminelle utlendinger går fritt rundt i Oslo

NORDAHL BRUNS GATE: Knivdrapet skal ha skjedd i 2002 da den 23-årige Egil Tostrup Brånen var på vei hjem til hybelen sin etter å ha vært på kino. Politiet har jobbet utifra en hovedteori om at Brånen ble knivdrept under et gateran. Den nå siktede 32-åringen med tyrkisk bakgrunn har et svært omfattende rulleblad med dommer for ran, vold, tyveri, narkotik, innbrudd og trusler. (Foto: Google Streetview).

23 år gamle Bråten fra Hedmark ble knivstukket og drept like ved leiligheten sin i Oslo sentrum natt til mandag 18. november 2002. Et vitne har fortalt at han så to menn som kan ha forfulgt Bråten da han var på vei hjem den aktuelle natten.

Politiets hovedteori den gangen var at Bråten ble drept i forbindelse med et ran. Flere vitner skal ha hørt krangling rundt tidspunktet da drapet fant sted. (Sitat slutt).

Les også: Gamlebyen i Oslo: Truet med pistol og skåret i ansiktet under gateran

Relatert:

Exit mobile version