Site icon Lykten

Tyske myndigheter beslagla familiehund fordi de ikke betalte hundeskatt

Creative Commons - CC0 / Pixabay

Tyskland har blitt et land der man kaster ut familier fra sine hjem for å gjøre plass til flyktninger og migranter. Der man arresterer mennesker for å diskutere innvandringen og konsekvensene av den. Der allmennkringkastere produserer og promoterer innvandringspropaganda på skattebetalernes regning. Og der man nå altså tar fra barnefamilier sine husdyr, fordi de ikke har betalt «husdyrskatt».

Les også: Syke, eldre og barnefamilier i Tyskland kastes ut for å gjøre plass i flyktninger

En hund av rasen mops (pug) kalt Edda, ble sist år konfiskert i byen Ahlen i delstaten Nordrhein-Westfalen, etter at eieren ikke hadde betalt skatten sin, inkludert hundeskatten.

Det er et høyst uvanlig steg, men de lokale myndighetene la ut hunden på nettsiden Ebay for 750 euro, eller omlag 7.300 kroner, for å få inn skattepengene.

Les også: TYSKLAND: Bruker 860 MILLIARDER kroner på flyktninger mens pensjonister gråter over dårlig råd

Les også: Sjokkrapport fra Tyskland: Flyktninger står bak 90 prosent av økningen i voldelig kriminalitet

Saken fikk ikke oppmerksomhet i media før den nye eieren, en politibetjent, saksøkte myndighetene etter at hun fant ut at hunden hun hadde kjøpt på Ebay hadde en øyesykdom og andre helseproblemer. Den trengte blant annet fire operasjoner.

Den opprinnelige eieren sier nå til media familiens tre barn, som er mellom fem og ni år gamle, savner sin hund svært mye. Den tidligere eieren innrømmer at hun ikke har betalt hundeskatten, men at måten myndighetene tok hunden hennes og solgte den på, var å gå over streken.

Les også: TYSKLAND: Syrisk flyktning drepte forsvarsløs hund ved å kaste henne ut av vindu i boligblokk

Men det stopper ikke der.

Ifølge familien forsøkte myndighetene først å ta fra ektemannen, som er multifunksjonshemmet, sin rullestol. Men de måtte avbryte dette da den tilhørte en lokal hjelpeorganisasjon. Dette avviser en lokal talsmann, men det spørs hvor troverdig han er etter at man faktisk tok barnefamiliens hund.

Dette er altså tilstanden i dagens Tyskland, der man på annen side har tatt imot over to millioner ikke-vestlige innvandrere med kostnader i hundrevis av milliarder euro-klassen. Det finansieres altså med slike tiltak som i denne nyheten omtalt her.

Les også: TYSKLAND: Migranter angrep ambulanse: Lege fikk brukket kjeve, utslåtte tenner og hjerneskade

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold fra flyktninger

Les også: Tyskland brukte over 20 milliarder euro på asylsøkere på ett år

Exit mobile version