Site icon Lykten

Væpnet politi rykket ut etter skyting i innvandrertett område i Oslo

(Foto: Google Maps).

Det står ikke på innsatsen hos verken politiet eller de involverte i den kriminelle underverdenen i hovedstaden vår. Stadig må væpnet politi rykke ut til skyting på gater, restauranter, utesteder, parkeringsplasser, bydelssentre og hjem. 

I går kveld var det tid for en ny utrykning. Denne gangen til den svært innvandrertette bydelen Søndre Nordstrand hvor nordmenn er i mindretall. Der fant man en person skutt i foten i en leilighet. Mannen hadde ringt politiet selv.

Fra Dagsavisen:

– Han tok kontakt fra en leilighet og sa at han var skutt i foten. Vi har bare fått snakket kort med ham. Han var bevisst da han ble kjørt til sykehus i ambulanse, sa operasjonsleder Marianne Heidenstrøm i Oslo politidistrikt til NTB kort tid etterpå.

– Vi søker etter forskjellige spor. Vi søker blant annet etter vitner, spor, eventuelle våpen og overvåkingsmateriale, fortsatte hun.

Les også: Ny skyteepisode på Holmlia – skuddskadet mann behandlet av ambulanse

Søndre Nordstrand har hatt en rekke skyteepisoder og drapsforsøk med skytevåpen de siste årene, blant annet ble en mann forsøkt drept på åpen gate på Holmlia senter for mindre enn ett år siden. Drapsforsøket skjedde foran flere vitner, inkludert barn.

Les også: Mann skutt i hodet og nakken utenfor Spar-butikk på Holmlia – oppgjør i det kriminelle innvandrermiljøet

Les også: Holmlia-skytteren Asad Abdulle (21) meldte seg for politiet – siktet for drapsforsøk

Les også: Politiet etablerer bevæpning og kommandosentral på Holmlia senter etter flere alvorlige hendelser

 

Exit mobile version