Site icon Lykten

Venstreekstrem journalist bosatte seg i sort område – ble knivstukket til døde

(Foto: Steven Otter, politisk aktivist, journalist og forfatter, ble drept i sitt eget hjem av sorte ranere).

Det kommer stadig ut nyheter om venstreorienterte og venstreekstreme aktivister, journalister og politikere som blir skadet, voldtatt eller drept av de samme menneskene de ønsker å hjelpe. 

Kvinner som jobber i flyktningleire blir slått halvt ihjel og voldtatt. Studenter som inviterer ulovlige flyktninger inn i sitt hjem for å unnslippe myndighetene blir kvalt og voldtatt. Og journalister og forfattere som flytter inn i sorte områder for å vise solidaritet blir ranet og knivstukket ihjel i sitt eget hjem. Av de samme menneskene de ønsker å hjelpe.

Les også: Nok en kvinnelig asylaktivist drept av et enslig flyktningbarn

Les også: Tyskland: Eldre mann inviterte flyktning inn i sitt hjem – fikk halsen avskåret

Steven Otter er nok et høyprofilert offer for sin egen politiske aktivisme. En journalist, forfatter og talsmann for kommunen i den sørafrikanske byen Cape Town. 

Gjennom sitt profesjonelle liv jobbet Otter mot sine hvite medbeboere i Sør-Afrika og kjempet mot det han anså som en «vrangforestilling» av sort kriminalitet i Sør-Afrika. Han valgte derfor å flytte inn i et område som var 99 prosent sort for å bevise at det var helt trygt å bo der som hvit.

Det hele endte på den nasjonale forsoningsdagen, da han plutselig sto ansikt til ansikt med to sorte knivranere. Han døde i armene på sin sorte partner og hennes datter i sitt eget hjem.

Les hele historien og lær av den.

(Obs: Historien er tre år gammel).

Les også: Rasistisk drap på ungt hvitt kjærestepar ryster Sør-Afrika

Exit mobile version